fbpx
Skip to main content
GSP Beograd

Javno komunalno preduzeće GSP „Beograd“ nastavilo da podržava kampanju „Covid 19-vakcinacija čuva zdravlje i život“

Foto: JKP GSP "Beograd"
"Ovaj put smo iz svog voznog parka izdvojili 10 autobusa, koja su brendirana spoljašnjom reklamom, i tako prevozeći naše sugrađane, podsećamo ih na značaj masovne imunizacije"

Javno komunalno preduzeće GSP „Beograd“ nastavlja da podržava kampanju „Covid 19-vakcinacija čuva zdravlje i život“, koju organizuje grad Beograd i Zavod za javno zdravlje Beograda.

"Ovaj put smo iz svog voznog parka izdvojili 10 autobusa, koja su brendirana spoljašnjom reklamom, i tako prevozeći naše sugrađane, podsećamo ih na značaj masovne imunizacije.

Srbija je lider u regionu po količini vakcine koja je nabavljena i jedna od najuspešnijih zemalja u Evropi po broju vakcinisanih, ostavljajući iza sebe, na papiru ekonomski mnogo bogatije i razvijenije države.

GSP Beograd
Foto: JKP GSP "Beograd"

Kao što smo već istakli, naša ideja je da ukažemo na važnost vakcinacije, jer je ona jedino oružje protiv ove pandemije. Zato je neophodno da svi imamo isti cilj, a to je da se vakcinišemo u što većem broju.

Nenaviknuti da u kriznim situacijama sedimo skrštenih ruku, već da budemo u prvim „borbenim“ redovima, tako smo i od početka ove pandemije dali svoj maksimalni doprinos" , izjavio je izvršni direktor za finansijske poslove javnog komunalnog preduzeća GSP „Beograd“ Dejan Krstović.

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd