fbpx
Skip to main content
Bager

JKP "Gradska čistoća" uklanja sneg neprekidno: Ekipe na terenu 24 časa!

Foto: Profimedia
Angažovano je više od 800 komunalnih radnika i adekvatan broj vozila

Na raščišćavanju i uklanjanju snega sa beogradskih ulica tokom poslednja 24 časa angažovano je nešto više od 800 komunalnih radnika JKP "Gradska čistoća" i adekvatan broj vozila. 

Lepe vesti za vozače! NOVA PARKING ZONA: Centar Beograd postaje BOGATIJI!

U dve produžene smene od po 12 časova, najpre su pešačke zone grada pomoću specijalizovane mehanizacije tretirane kalcijum - hloridom, a potom se od početka snežnih padavina radi na posipanju soli i uklanjanju snega širom Beograda. 

JKP "Gradska čistoća" u koordinaciji sa Štabom za vanredne situacije, usled kontinuiranih snežnih padavina, nastavlja neprekidan rad kako bi grad i sugrađani mogli nesmetano da funkcionišu.

Sneg
Sneg
Tanjug/​Jaroslav Pap

Pored čišćenja snega ekipe JKP "Gradska čistoća"obavljaju i svoju osnovnu delatnost odvoženja smeća sa teritorije Beograda i za sada se deponovanje i transport otpada odvijaju bez većih problema.

Tamo gde je pržnjenje sudova za smeće inače otežano zbog strmih i uskih ulica, uslovi su dodatno otežani snežnim padavinama, pa molimo sugrađane za malo strpljenja, jer će ekipe JKP "Gradska čistoća" kao i uvek stići do svih lokacija.

 

Pročitajte i:

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd