fbpx
Skip to main content
Mobilna ekspozitura

Mobilna ekspozitura banke Poštanska štedionica u četvrtak i subotu na pijaci "Buvljak"

Foto: JKP Gradske pijace
U mobilnoj ekspozituri Banke Poštanska štedionica moći će da se obave sve vrste bankarskih usluga kao i u bilo kojoj drugoj ekspozituri: uplate, isplate, kao i otvaranje tekućih računa

Na pijaci „Buvljak“ će u četvrtak 09. i subotu, 11. septembra  biti postavljena mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica. Ovog četvrtka i subote od 08 do 13 sati posetioci popularnog Buvljaka kao i prodavci, moći će da podižu gotovinu sa bankomata, kao i da obave druge transakcije. 

U mobilnoj ekspozituri Banke Poštanska štedionica  moći će da se obave sve vrste bankarskih usluga kao i u bilo kojoj drugoj ekspozituri: uplate, isplate, kao i otvaranje tekućih računa.

JKP „Gradske pijace“ omogućava snabdevanje na odgovoran način u okolnostima koje nas prate, poštovanjem i primenom svih protivepidemijskih mera, neguje i čuva tradicionalan način prodaje, ali vodi računa i o potrebama savremenog potrošača i prodavaca, svojih zakupaca.

S obzirom da se plaćanja pri pijačnoj kupovini uglavnom obavljaju u gotovini, Gradske pijace u saradnji sa Bankom Poštanska štedionica uvele su i tu  novinu koja će značajno  mnogima olakšati kupovinu.

Vremenska prognoza
Mist
12 Beograd