fbpx
Skip to main content
JKP "Gradske pijace"

Još jedan Karavan zimnice ovog vikenda na pijaci "Đeram"

Foto: JKP "Gradske pijace"
Karavan zimnice, pijaca "Đeram" 30. i 31. januara od 08 do 16 časova

Pijačni karavan zimnice biće organizovan i ovog vikenda, u subotu i nedelju,  30. i 31. januara na pijaci "Đeram" u periodu od 8 do 16 časova.

U okviru Karavana zimnice, predstaviće se poljoprivredni proizvođači sa svojom  slatkom i slanom zimnicom, medom, zanatskim proizvodima, vinima. Svi posetioci pijace Đeram će pored svežeg voća i povrća, imati priliku da pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi.  

U raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, svi sugrađani imaće mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, različitih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova i mnoge druge specijalitete po pristupačnim cenama.

JKP "Gradske pijace"
JKP "Gradske pijace"
Foto: JKP "Gradske pijace"

Organizacijom "Karavana zimnice" JKP "Gradske pijace" pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, ali i da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda. 

JKP "Gradske pijace" koje neguje visok stepen odgovornosti i prema kupcima i prema prodavcima, podseća posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni,  da održavaju preporučenu fizičku distancu kao i da nose zaštitne maske.

Karavan zimnice, pijaca "Đeram" 30. i 31. januara od 08 do 16 časova.

Ulaz slobodan!

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
1 Beograd