fbpx
Skip to main content
JKP Gradske pijace

Karavan zimnice narednog vikenda "putuje" na pijacu "Blok 44"

Foto: JKP Gradske pijace
Pijačni karavan zimnice ovog vikenda, u subotu i nedelju, 31. oktobra i 01. novembra "seli se" na pijacu "Blok44". 

Svi posetioci pijace "Blok44" pored svežeg voća i povrća, imaće priliku da pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi, po pristupačnim cenama.

U raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, svi sugrađani imaće mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, ukusnih i zdravih zimskih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova, meda, vina, rakije i mnoge druge specijalitete po pristupačnim cenama.

Organizacijom "Karavana zimnice" JKP "Gradske pijace" pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda. Karavani zimnice organizuju se svakog drugog vikenda na drugoj pijaci koja posluje u sastavu Preduzeća, kako bi tradicionalna zimnica pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog povrća i voća bila dostupna sugrađanima u svim delovima grada. 

JKP Gradske pijace
Foto: JKP Gradske pijace

JKP "Gradske pijace" koje neguje visok stepen odgovornosti i prema kupcima i prema prodavcima, podseća posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni,  da održavaju preporučenu fizičku distancu kao i da nose zaštitne maske.

Ponesite cegere i 31.oktobra i 01. novembra  od 08 do 16 časova posetite pijacu "Blok44"! Ulaz slobodan!

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
4 Beograd