fbpx
Skip to main content
JKP Gradske pijace

Karavan zimnice narednog vikenda "putuje" na pijacu "Blok 44"

Foto: JKP Gradske pijace
Pijačni karavan zimnice ovog vikenda, u subotu i nedelju, 20. i 21. februara "seli se"  na pijacu  "Blok 44". 

Drugi put put u ovoj  sezoni svi posetioci pijace "Blok 44" pored svežeg voća i povrća, imaće priliku da nabave i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi, i to po pristupačnim cenama.  

U raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, svi sugrađani imaće mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, ukusnih i zdravih zimskih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova, meda, vina, rakije i mnogih drugih specijaliteta po pristupačnim cenama.

Karavan
Foto: JKP Gradske pijace

Organizacijom "Karavana zimnice" JKP "Gradske pijace" u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača predstavljajući značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda. Karavani zimnice organizuju se svakog drugog vikenda na drugoj pijaci koja posluje u sastavu Preduzeća, kako bi tradicionalna zimnica pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog povrća i voća bila dostupna sugrađanima u svim delovima grada. 

JKP "Gradske pijace" neguje visok stepen odgovornosti i prema kupcima i prema prodavcima i podseća posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni,  da održavaju preporučenu fizičku distancu kao i da nose zaštitne maske.

Ponesite cegere i 20. i 21. februara  od 08 do 16 sati posetite pijacu "Blok44"!

Ulaz slobodan!

JKP "Gradske pijace" tradicija i kvalitet. 

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd