fbpx
Skip to main content
pijaca

Karavan zimnice ovog vikenda "putuje" na pijacu "Palilula"

Foto: JKP Gradske pijace
Karavan zimnice, pijaca Palilula  06. i 07.  februara  od 08 do 16 časova

Pijačni "Karavan zimnice" ovog vikenda, u subotu i nedelju, 06. i 07.  februara "seli se" na jednu od najmodernijih pijaca - "Palilulu".
Sunčani i topli dani vikenda, biće prava prilika da posetioci pijace Palilula, pored raznovrsne i bogate ponude, posete i tradicionalni "Kravan zimnice" u periodu od 08 do 16 časova. 

Ovog vikenda, svi posetioci i ljubitelji domaće zimnice, imaće priliku da kupe domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi i uživaju u njima. Na "Karavanu zimnice", poljoprivredni proizvođači će se predstaviti sa svojom slatkom i slanom zimnicom, medom, raznim vrstama ajvara, domaćim sokovima, kompotima, pekmezima i drugim domaćim proizvodima.

Palilulska pijaca
Foto: JKP Gradske pijace

Ponuda pijace Palilula, zadovoljava ukus i kriterijume čak i najprobirljivijih kupaca, jer se mogu snabdeti i proizvodima koje nije moguće kupiti na drugim mestima. 

Organizacijom "Karavana zimnice", JKP "Gradske pijace" pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda. Karavani zimnice tokom sezone menjaju lokacije, kako bi tradicionalna zimnica, pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog povrća i voća, bila dostupna sugrađanima u svim delovima grada. 

pijaca
Foto: JKP Gradske pijace

JKP "Gradske pijace", koje neguje visok stepen odgovornosti kako prema kupcima tako i prema prodavcima, podseća posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni, da održavaju preporučenu fizičku distancu, kao i da nose zaštitne maske.

Karavan zimnice, pijaca Palilula  06. i 07.  februara  od 08 do 16 časova

Ulaz slobodan!

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
13 Beograd