fbpx
Skip to main content
gužva

KIŠA, ŠPIC, KOLAPS: Velike gužve širom prestonice, na mnogim saobraćajnicama KILOMETARSKE KOLONE (FOTO)

Foto: Srbija Danas
Vozila na autoputu su gotovo nepomična budući da je kiša napravila kolone od Omladinskih brigada pa sve do Dušanovca

Kiša i loše vreme doneli su totalni kolaps u popodnevnom špicu budući da su na gotovo svim saobraćajnicama zastoji, te je skoro nemoguće proći Pančevačkim mostom u pravcu grada, Gazelom, Slavijom, a ni Autokomandom.

- Velike gužve su stvorene na autoputu, pa automobili gotovo mile. Kod hale "Aleksandar Nikolić" je neko vreme bio obustavljen saobraćaj budući da se desio saobraćajni udes, pa su i ovde stvorene velike gužve - kažu taksisti Beogradskog taksija.

Vozila na autoputu su gotovo nepomična budući da je kiša napravila kolone od Omladinskih brigada pa sve do Dušanovca. Saobraćaj se odvija jako usporeno i na ostalim saobraćajnicama u gradu budući da je kiša donela dodatna zadržavanja.

Bulevar Milutina Milankovića i Most na Adi su takođe čvorište gde se saobraćaj jako usporeno odvija, a ni u Bulevaru Mihajla Pupina situacija nije lakša pošto su kolone automobila duge skoro kilometar.

- Velike su gužve od Bloka 30 ka centru grada, a autobusa skoro da nema. Za 15 minuta je prošao samo jedan autobus na liniji 83 i to prazan, u kvaru - javila nam je sugrađanka.

Brankov most i Terazijski tunel takođe su preopterećeni povećanim brojem vozila, te se saobraćaj odvija, ali usporeno. Kiša nije donela kolaps samo u centru grada već i na periferiji, te su tako ogromne gužve i u Resniku i na Vidikovcu.

Pročitajte i:

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd