Utorak 19. mar 2024.
Anastasija Gavrilović

Koncert za Anastasiju: Veroučitelj i đaci Zemunske gimnazije svirali za pomoć učenici oboleloj od leukemije (VIDEO)

Foto: Facebook/Anastasija Gavrilovic
Za dva sata svirke prikupili su 27.000 dinara

Đaci Zemunske gimnazije i njihov profesor veronauke još jednom su pokazali da imaju veliko srce! Do sada, humana ekipa iz Zemunske svirala je za pomoć postradalima u poplavama, đacima koji žive u teškim materijalnim uslovima...

Prelepa Anastasija (21) ima LEUKEMIJU: Da bi je pobedila potrebna joj je naša pomoć!

Anastasija ima leukemiju, a ovo je NJENA PRIČA: Lekari me nisu shvatali ozbiljno, a onda sam saznala STRAŠNU ISTINU

Juče su na Zemunskom keju, održali mali koncert za prikupljanje pomoći Anastasiji Gavrilović, oboleloj od leukemije, a za dva sata svirke prikupili su 27.000 dinara. U njihovu akciju sada je uključeno već ukupno devet škola!

Profesor i njegovi đaci, koje osim velikih srca vezuje i ljubav prema muzici, ovoga puta svirali su na Zemunskom keju za pomoć bivšoj učenici te škole, koja se bori sa najtežom bolešću.

Veroučitelj Darko i raspevani đaci pomažu Anastasiji Gavrilović (21), bivšoj učenici te škole kojoj je proletos postavljena dijagnoza leukemije. Anastasija trenutno čeka transplantaciju koštane srži čiji će donor biti njena mama, kako bi se izborila sa bolešću.

Humanost ljudi pokazuju na razne načine, pa se tako večeras u 19.30 časova u Svečanoj sali Zemunske gimnazije organizuje i predstava za Anastasiju Gavrilović pod nazivom "Ko je ugasio svetlo".

Na Mašinskom fakultetu u Beogradu 5. decembra u 19 časova održaće se veče stand up komedije sa Srđanom Dinčićem pod nazivom "Stand up za Anastasiju". Cena ulaznice iznosiće 200 dinara. 

Pre samo nekoliko nedelja, cifra koju je trebalo prikupiti delovala je nedostižno - 90.000 evra. Udruženom akcijom dobrih ljudi, i beogradskih tinejdžera, ta brojka je prepolovljena i nastavlja da se smanjuje! Do srede je potrebno  prikupiti još oko 40.000 evra.

Evo kako možete pomoći Anastasiji:

  • Dinarski račun: 160-486124-02
  • Devizni račun: 00-540-0002344.5
  • IBAN broj: RS35160005400002344587
  • Upiši 396 i pošalji SMS na 3030 Cena poruke je 200 dinara (PDV se ne naplaćuje)

NAPOMENA: S obzirom na to da novac od SMS poruka leže na račun tek nakon 2-3 meseca, molimo sve da novac namenjen SMS-om uplatite direktno na dinarski ili devizni račun. 

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd