fbpx
Skip to main content
Mladi, raspust

KONKURS ZA MLADE: Sekretarijat za sport i omladinu Beograda objavio je poziv za sufinansiranje projekata

Foto: GO Zemun
Sekretarijat za sport i omladinu Beograda objavio je poziv za sufinansiranje projekata od javnog interesa u oblastima omladinskog sektora za vreme trajanja letnjeg raspusta 2020/2021. godine.

Rok za podnošenje predloga programa za rad sa talentima, za snaženje aktivizma, socijalno uključivanje, pravilno i korisno trošenje slobodnog vremena, neformalno obrazovanje, bezbedonosnu edukaciju i borbu protiv vršnjačkog nasilja i nasilja u porodici, projekata koji su namenjeni marginalizovanim grupama i onima koji rastu u disfunkcionalnim porodicama, kao i iz oblasti nauke, umetnosti i podučavanja tradicionalnim starim zanatima i veštinama, ističe 29. aprila.

Predviđeni sadržaji su namenjeni učenicima završnog razreda osnovne škole i srednjoškolcima, a realizovaće se u periodu od 1. jula do 31. avgusta i biće besplatni za sve učesnike.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: 011/715-7430 ili u Sekretarijatu za sport i omladinu, Kraljice Marije 1/HX (kancelarija na 20-om spratu) svakog radnog dana od 9 - 14 časova.

Obrasci i prijava, kao i uputstvo o kriterijumima za podnosioce predloga mogu se preuzeti na linku:

https://www.beograd.rs/cir/gradski-oglasi-konkursi-i-tenderi/1782233-poziv-za-dostavljanje-predloga-projekta-od-javnog-interesa-u-oblastima-omladinskog-sektora-koje-ce-se-sufinansirati-grad-beograd---sekretarijat-za-sport-za-vreme-trajanja-letnjeg-raspusta-2020-2021-godine

 

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd