fbpx
Skip to main content
Beograd

KRAĆE PARKIRANJE NA DORĆOLU: Iz zelene u žutu zonu prelaze OVE ulice

Foto: Profimedia
Obratite pažnju na novi sistem parkiranja.

Vremensko ograničenje parkiranja do 120 minuta, odnosno žuta zona počinje da važi od pondeljaka i to za deo Dorćola oivičen ulicama Tadeuša Košćuška, Cara Dušana, Džordža Vašingtona, Takovska, Kosovska, Nušićeva, Makedonska, Cetinjska, Zetska, Simina, Višnjićeva i Gospodar Jevremova.

VOZAČI PAŽNJA! Ovim ulicama Beograda više nećete moći da vozite (FOTO)

parking
Foto: Promo

IZMENE U GSP-u: Ove linije saobraćaju drugim trasama

Ovaj deo, do sad je pripadao zelenoj zoni , sa dozvoljnih 180 minuta zadržavanja, ali analizom frekventnosti vozila, JKP"Parking servis" utvrdio je da bi ove ulice trebalo da se rasterete.

Takođe, deo dosadašnje zelene zone, obuhvaćen ulicama Brankova, Karađorđeva, Pariska, Kosančićev venac, Pop Lukina i Fruškogorska, takođe će, od 26. septembra pripasti žutoj zoni.

Povlašećnu kartu za parking imaće na raspolaganju stanari ulica gornjeg Dorćola i moći će da nastave da parkiraju svoja vozila u istim ulicama kao i do sada, osim u ulicama oko Kosančićevog venca koje će od sada pripadati podzoni 2.0. Isto važi i za pravna lica sa sedištem u ovoj zoni, koja će ubuduće, umesto za zelenu zonu, kupovati povlašćenu parking kartu za žutu zonu – podzonu 2.0.1.

ZA BOLJU ZDRAVSTVENU ZAŠTITU: Stiglo 12 novih automobila za Domove zdravlja u Beogradu!

parking
Foto: Promo

U KORAK SA AKCIJOM "SAMO NE AUTOM": Mali i Folić došli biciklom na posao! (FOTO)

Stanari koji žive u ulicama oko Kosančićevog venca i koji su do sada imali pravo na povlašćenu parking kartu (PPK) za podzonu 3.0, od 26.09.2016. godine će moći da kupe PPK za podzonu 2.0 koja važi samo u ulicama koje pripadaju isključivo podzoni 2.0. Isto važi i za pravna lica.

parking
Foto: Promo

ZA ZELENIJI BEOGRAD: Nagrade najboljima (FOTO)

Shodno tome, ranije kupljene povlašćene parking karte za parkiranje u zoni 3.0 važiće do trenutka isteka, poručuju iz JKP"Parking servis".

Pročitajte i:

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd