fbpx
Skip to main content
Siniša Mali

Da uslovi života za sve građane Zemuna budu isti: Mali obišao radove na asfaltiranju ulica u Batajnici

Foto: BeoInfo
Poseta Batajnici je bila prilika da se gradonačelnik Siniša Mali i predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić susretnu sa građanima, razgovaraju o aktuelnim problemima i dogovore načine da ih zajednički rešavaju

Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić sa saradnicima i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, 12. januara obišli su radove na asfaltiranju ulice Male međe 46. Nova u naselju Šangaj, u Batajnici. 

U razgovoru sa građanima predsednik Dejan Matić i gradonačelnik Siniša Mali predočili su šta je sve urađeno u Zemunu i šta je u planu da se u tekućoj godini uradi u zemunskim naseljima.

Siniša Mali
Siniša Mali
Foto: BeoInfo

- Zahvaljujući odličnoj saradnji koju imamo sa gradom Beogradom, posebno sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim danas su svi delovi Zemuna jedno veliko gradilište. Domaćinskim ponašanjem, velikim naporima i uštedama, gradonačelnik je imao razumevanja za potrebe građana Zemuna i zato ne treba da čudi podatak da smo za tri i po godine uradili više od 160 ulica u Zemunu i da ćemo u ovoj godini uraditi još sto, od toga 40 u Batajnici. Osluškujući potrebe građana obezbedili smo prostor i sredstva za Dom kulture u Batajnici. Radimo na projektima izgradnje nove zdravstvene stanice, četiri nova igrališta i uređenja centra Batajnice. Očekuje nas nastavk radova na izgradnji kanalizacione mreže u dužini od preko pet kilometara i vodovodne u dužini od oko 1200 metara u Ulici Mladih gorana. Budući da brinemo o potrebama svih generacija, Batajnica će uskoro dobiti svoj klub za starije sugrađane. Želimo da uslovi života za sve građane Zemuna budu isti - rekao je predsednik Matić. 

Siniša Mali
Siniša Mali
Foto: BeoInfo

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali istakao je da je Grad Beograd obezbedio 300 miliona dinara za nastavak radova na izgradnji kanalizacije za ovaj deo Zemuna, a u toku je i priprema dokumentacije za izgradnju pružnog prelaza koji predstavlja veliki bezbednosni problem za građane Batajnice. Sredinom godine će biti otvoren vrtić u Altini, a Ugrinovci će dobiti novu ambulantu. Takođe, gradonačelnik Mali je rekao da će pored uređenih centralnih ulica Zemuna uskoro biti završeni radovi na kompletnoj rekonstrukciji Gradskog parka, a sredstvima Vlade Republike Srbije biće izgrađen pristan na Dunavu.

Gradonačelnik Mali: Ulažemo u Veliku Moštanicu i vodimo računa o svim delovima grada

Poseta Batajnici je bila prilika da se gradonačelnik Siniša Mali i predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić susretnu sa građanima, razgovaraju o aktuelnim problemima i dogovore načine da ih zajednički rešavaju.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Dejo 's picture

Dejo

Gradonacelnice Beograda Mali napravite spomenike Ivu Andricu ,Dobrici Cosicu i Puskinu u Beogradu

0 | 0

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
-4 Beograd