fbpx
Skip to main content
atletika

Medalje za Zemunce u atletici

Foto: GO Zemun
Sa međuokružnog takmičenja u atletici, koje je održano 11. maja u Sremskoj Mitrovici, zemunski osnovci su se vratili kao pobednici u više disciplina.

Olga Stanković osvojila je 1. mesto u trci na 600 metara, zlato u bacanju kugle je pripalo Luki Tomiću, a u trci na 300 metara najbrža je bila Andrea Prvanović.

Šampionska titula međuokružnog takmičenja za skok u dalj završila je u rukama Jovane Milošević. U istoj disciplini drugo mesto je osvojila Nikolina Novaković, dok je u kategoriji osnovaca viših razreda trijumfovala Ljiljana Aničić.

atletika
Foto: GO Zemun

U kategoriji dečaka Damjan Jelić se vratio u Zemun sa srebrom u skoku uvis. Izvanredni rezultati ostvareni na međuokružnom takmičenju kvalifikuju zemunske atletičare za republički nivo.

GO Zemun
Foto: GO Zemun

Utorak, 11. maj, bio je dobar dan i za žensku ekipu škole ''Majka Jugovića'', koja je osvojila prvo mesto u opštinskom takmičenju u odbojci za osnovce viših razreda.

Boje Zemuna na predstojećem gradskom takmičenju u odbojci za srednjoškolce braniće ženska i muška ekipa Pravno-birotehničke škole ''Dimitrije Davidović''.

GO Zemun
Foto: GO Zemun

Zasluge za organizaciju timova zemunskih osnovnih i srednjih škola, kao i osnovaca atletičara, pripadaju Omladinskom sportskom savezu Zemuna, dok su nadmetanja deo projekta Školski sport koji sufinansira Gradska opština Zemun.

 

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Slaba kiša
30 Beograd