fbpx
Skip to main content
GO Zemun

NISI SAM KAD JE SVET ONLAJN: Nastavlja se važan projekat Gradske opštine Zemun

Foto: GO Zemun
Savet za bezbednost Gradske opštine Zemun će u narednom periodu organizovati predavanja, seminare, radionice na teme opasnosti od zloupotrebe droga, vršnjačkog nasilja, nasilja u porodici

U organizaciji Gradske opštine Zemun, Policijske stanice Zemun i OEBS-a, a u okviru projekta ''Nisi sam kad je svet onlajn'', sekretar Skupštine Gradske opštine Zemun i predsednik Saveta za bezbednost Marko Janković, policijska službenica i članica Saveta za bezbednost Isidora Radovanović, 8. aprila, posetili su Osnovnu školu ''Petar Kočić'' i tom prilikom mališanima poklonili zaštitne maske, edukativne flajere, slatkiše i sokove.

- Cilj projekta je da se u vreme pandemije virusa korona, kada se nastava većim delom održava onlajn, učenici osnovnih škola upoznaju kakve ih sve opasnosti vrebaju na internetu i kako da se zaštite. Takođe, važno je da usvoje smernice kako da se ponašaju u saobraćaju prilikom odlaska i povratka iz škole, ali i da nauče kako da se vladaju kada su sami kod kuće. Zahvalni smo partnerima iz OEBS-a koji su obezbedili zaštitne maske, slatkiše i sokove za učenike osnovnih škola i na taj način nam omogućili da policajci koji učestvuju u ovom projektu ostvare neposredniji odnos sa decom - kaže Janković.

GO Zemun
Foto: GO Zemun

U skladu sa epidemiološkom situacijom Savet za bezbednost Gradske opštine Zemun će u narednom periodu organizovati predavanja, seminare, radionice na teme opasnosti od zloupotrebe droga, vršnjačkog nasilja, nasilja u porodici i na druge teme koje se odnose na narušavanje javnog reda i mira.

 

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd