fbpx
Skip to main content
Opština Zemun

Nova akcija Gradske opštine Zemun: Podeljeni paketi porodicama izbeglih i interno raseljenih lica

Foto: Promo
Očekuje se niz sličnih akcija

Povereništvo za zbrinjavanje izbeglih i prognanih lica Gradske opštine Zemun organizovalo je 12. septembra ispred magacina Crvenog Krsta u naselju Nova Galenika podelu sto humanitarnih paketa hrane porodicama izbeglih i interno raseljenih lica, a koja žive na teritoriji Gradske opštine Zemun.

U podeli paketa su učestvovali zamenik predsednika Gradske opštine Zemun Damir Kovačević i član Veća GO Zemun Predrag Jevremović.

- Ovo je još jedna u nizu akcija koju Gradska opština Zemun sprovodi kao jedan od vidova brige za svoje sugrađane. Ohrabrujuće je da se sve manje ljudi prijavljuje za ovakvu vrstu pomoći, što je pokazatelj da su na neki način stali na svoje noge zahvaljujući odnosu države prema njima u zadnjih nekoliko godina.  Pomoć koju pružamo izbeglim i interno raseljenim licima je doprinela da im se poboljša životni standard - rekao je Kovačević i napomenuo da će Gradska opština Zemun nastaviti sa realizacijom projekata koji se odnose na podelu građevinskog materijala porodicama izbeglih i interno raseljenih lica.

Opština Zemun
Foto: Promo

Gradska opština Zemun sprovodeći odgovornu socijalnu politiku kontinuirano usmerava različite aktivnosti i pruža podršku porodicama izbeglih i interno raseljenih lica u procesu njihove integracije i ekonomskog osnaživanja.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd