fbpx
Skip to main content
osvetljenje

OBUSTAVLJA SE SAOBRAĆAJ na beogradskom MOSTU: POTPUNA BLOKADA TRAJAĆE DANIMA!

Foto: Profimedia/ilustracija
Zbog geodetskih radova na konstrukciji Pančevačkog mosta doći će do obustavljanja saobraćaja

Zbog geodetskog snimanja nultog stanja čelične konstrukcije Pančevačkog mosta, u okviru radova na rekonstrukciji levog koloseka, od subote 10. novembra do subote, 24. novembra privremeno će biti izmenjen režim drumskog saobraćaja.

LEŽALA JE NA ULICI 21 SAT: Snimak žene koja je izbačena iz Prihvatilišta ŠOKIRAO javnost, EVO šta je ISTINA

Tako će svakog dana od 00.00 do 2.00 časa, kao i od 03.00 do 05.00 sati, u potpunosti biti obustavljen drumski i železnički saobraćaj preko Pančevačkog mosta.

Od 02.00 do 03.00 časa preko Pančevačkog mosta biće propuštan drumski saobraćaj. Za interventna vozila postavljena privremena drumska vertikalna signalizacija neće važiti.

Teška teretna vozila iz pravca Beograda biće zaustavljena na tranzitnom putu u Dunavskoj ulici. Vozila iz pravca Pančeva biće zaustavljana na lokalitetu starog privremenog punkta na putu Beograd – Pančevo, dok se vozila iz pravca Zrenjanina zaustavljaju ispred naselja Kotež. 

Pančevački most
Foto: Srbija Danas

Obustava saobraćaja ovih kategorija vozila obaviće se 15 minuta pre otpočinjanja radova na mostu.Vozila koja se kreću iz pravca Koteža i ostalih naselja sa banatske strane, kao i iz firmi koje svoja predstavništva imaju na toj strani Beograda, biće zaustavljena ispred navoza na most. Zaustavljanje vozila je u krajnjoj desnoj traci, kako bi se nesmetano odvijao saobraćaj na relaciji Vršac – Zrenjanin.

Ostale vrste vozila biće zaustavljene uz asistenciju pripadnika MUP-a, ispred navoza na most iz svih pravaca. Na prilaznim pravcima iz Pančeva i Zrenjanina omogućava se odvijanje saobraćaja na pravcima Pančevo – Zrenjanin i Zrenjanin – Pančevo, uz asistenciju saobraćajne policije.

Vredan poklon za Kuću kralja Petra povodom sto godina od oslobođenja Beograda

Praktično jedina alternativa koja će biti na raspolaganju Beograđanima u noćnim satima, od 00.00 do 02.00 i od 03.00 do 05.00 biće Pupinov most. Razdaljina između ova dva mosta je oko 20 kilometara, a kako se prolazi kroz centar grada potrebno je minimum 30-40 minuta vožnje.

Beogradske priče: Sećanje na gradsku lepoticu

Zbog ove obustave saobraćaja doći će i do izmene na linijama javnog gradskog prevoza, kako onim noćnim, tako i na prvim dnevnim polascima koji počinju od 04.00 časa ujutru.

Pratite nas i na našem instagramu SrbijaDanas.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
-5 Beograd