fbpx
Skip to main content
Goran Vesić

Od zarade džez festivala montirane nove stolice u Velikoj sali Doma omladine

Foto: Privatna arhiva
Gradski menadžer Goran Vesić obišao je Veliku salu Doma omladine u kojoj je danas završeno montiranje novih stolica kupljenih od novca zarađenog od ulaznica sa poslednjeg Beogradskog džez festivala.

Vesić je istakao da su nove stolice kupili građani Beograda – ljubitelji džeza. Cena ovih stolica je blizu sedam miliona dinara, sa PDV-om. Prema njegovim rečima, nove stolice su bile neophodne jer su se prethodnih 10 godina koristile montažne stolice, neadekvatne za ovakvu salu.

Nova kolumna Gorana Vesića: Gradski menadžer iskreno o Rusiji, razvoju Beograda, srpskog društva, obrazovanja i kulture

- Postavljene su 494 nove stolice u Veliku salu, koja je od danas jedna od najboljih sala u Beogradu te veličine - istakao je Vesić. 

Goran Vesić
Foto: Privatna arhiva

– Polako vraćamo Dom omladine tamo gde mu je i mesto. Cilj je da se od zarade festivala ulaže u njegovu infrastrkturu. Od istog novca kupljen je i saksofon za džez sekciju Muzičke škole „Stanković”. Beogradski džez festival, čiji je organizator Dom omladine i u kome se održava većina programa tog festivala, zaslužio je, kao i građani koji kupuju kartu, da se taj novac ulaže u njegovu infrastrukturu – istakao je Vesić i zahvalio građanima Beograda i posetiocima festivala na ukazanom poverenju. 

Otvorena nova dečija manifestacija u Beogradu: Evo čemu se najmlađi najviše raduju (VIDEO)

On je podsetio da je Dom omladine jedna od najvažnijih gradskih institucija koji na godišnjem novou organizuje oko 2.500 programa i koji poseti oko 500.000 građana. Zbog toga je Vesić izrazio zadovoljstvo jer se tako važna institucija obnavlja, podsetivši da je nedavno i potpuno odnovljen plato „Milan Mladenović” ispred te ustanove. 

Goran Vesić
Foto: Privatna arhiva

Neviđena drama u Beogradu! Lift propao sa 5. sprata, zaglavljeni stanari se satima borili za vazduh!

Vršilac dužnosti direktora Doma omladine Nenad Dragović zahvalio je Gradu Beogradu i Sekertarijatu za kulturu jer toj ustanovi kulture poveravaju organizaciju tako bitnih manifestacija kakav je i Beogradski džez festival.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Fog
2 Beograd