fbpx
Skip to main content
Zemun

Opština Zemun obezbedila neophodnu opremu za zaštitu zdravstvenih radnika Doma zdravlja ''Zemun''

Foto: Opština Zemun
Gradska opština Zemun obezbedila je neophodnu opremu za zaštitu zdravstvenih radnika Doma zdravlja ''Zemun'' koji su u okolnostima epidemije virusa Kovid-19 na udaru.

Predsednik GO Zemun Dejan Matić, 6. aprila uručio je rukovodstvu Doma zdravlja ''Zemun'' zaštitnu opremu i zahvalio se na izuzetnoj požrtvovanosti, koja se naročito iskazuje u okviru rada dve Ambulante za pacijente sa respiratornim simptomima i febrilnim stanjima.

- Sagledavajući potrebe Doma zdravlja Zemun, koji deluje ne samo na teritoriji naše opštine, već pokriva i primarnu zdravstvenu zaštitu i u Opštini Surčin, obezbedili smo znatnu količinu zaštitne opreme, od maski do kabanica, što svakako doprinosi zaštita onih koji daju nemerljiv doprinos u borbi sa neumoljivim virusom - rekao je predsednik GO Zemun Dejan Matić i naglasio da će Opština nastaviti da pomaže rad zdravstvenih ustanova na svojoj teritoriji, takođe, zahvalio se privrednicima i građanima na odgovornosti i solidarnosti.

Gradska opština Zemun obezbedila je maske, zaštitne mantile i kombinezone, kao i pvc kabanice i zaštitne naočare, ukupno više od hiljadu i trista komada opreme.

Primopredaji opreme prisustvovale su direktorka Doma zdravlja ''Zemun'' dr Aleksandra Cvetković, zamenica direktorke Angelina Orbović i glavna medicinska sestra Dragana Vuković.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
14 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19