Utorak 19. mar 2024.
korona žurka

OVO ĆE RAZBESNETI KRIZNI ŠTAB! Nakon novih mera još jedna korona žurka na Novom Beogradu

Foto: Komunalna policija
Vlada Srbije usvojila je danas nove mere za suzbijanje epidemije.

Komunalna milicija uz asistenciju policije zatekla je večeras u jednom lokalu na Novom Beogradu korona žurku i naredila gostima da napuste objekat.

Obradujte Vašu damu za Dan žena

Obradujte Vašu damu za Dan žena

"NADAM SE DA JE OVO POSLEDNJI VIKEND RESTRIKCIJA" Vesić: Izbegnuto je potpuno zatvaranje

"NADAM SE DA JE OVO POSLEDNJI VIKEND RESTRIKCIJA" Vesić: Izbegnuto je potpuno zatvaranje

Besplatno odnošenje kabastog otpada: Tradicionalna akcija koja se sprovodi svakog prvog vikenda u mesecu

Besplatno odnošenje kabastog otpada: Tradicionalna akcija koja se sprovodi svakog prvog vikenda u mesecu

Komunalci su u 19.30 u ugostiteljskom objektu u Ulici Juriji Gagarina pronašli muziku uživo i oko 35 gostiju. Lokal je sankcionisan, ispražnjen, a protiv gostiju se podnose prijave zbog nenošenja maski.

Podsetimo, na predlog Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti kovid-19, Vlada Srbije usvojila je danas nove mere za suzbijanje epidemije, koje se odnose na predstojeći vikend, 6. i 7. marta.

Učenici srednjih škola od ponedeljka, 8. marta, preći će na onlajn nastavu, dok od subote, 6. marta u 12 sati do ponedeljka, 8. marta u 6 sati ujutru budu zatvoreni svi ugostiteljski objekti (kafići i restorani), sve prodavnice osim prodavnica prehrambene delatnosti, kozmetički i frizerski saloni, dečije igraonice, teretane, sportski objekti.

Mogućnost da rade sutra nakon podneva do ponedeljka ujutru imaće samo prodavnice prehrambene robe, koje mogu da rade do 21, apoteke i benzinske pumpe čije radno vreme nije ograničeno.

U ski centrima, ove mere važiće od ponoći i trajaće do ponedeljka, što znači da ugostiteljski objekti na ovim mestima neće raditi tokom celog vikenda.

Izuzetak su hotelski kafići i restorani, koji tokom vikenda mogu usluživati samo goste koji imaju prijavljen boravak.

Kada su u pitanju ustanove kulture, samo pozorišta će moći da rade do 21 sat uz poštovanje svih epidemioloških mera, dok će unapred zakazani sportski dogadjaji moći da se održe, ali bez prisustva publike.

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd