fbpx
Skip to main content
JKP Parking servis

"Parking servis" raskrčio put vatrogascima (FOTO)

Foto: JKP Parking servis
"Parking servis" je sa Operativnim centrom Skupštine grada na stalnoj vezi i istog trenutka se odaziva pozivima hitnih službi, koje traže pomoć dizalica ovog beogradskog komunalnog preduzeća.

Zahvaljujući brzoj intervenciji "Parking servisa", čije dizalice su pravovremeno reagovale, vatrogasci su uspeli da priđu zgradi u Ulici Radoja Domanovića broj 19 i započnu gašenje požara. 

Nakon dojave požara na Zvezdari, vatrogasne ekipe su veoma brzo stigle na lice mesta, ali nisu mogle da priđu zgradi  čije potkrovlje je zahvatila vatrena stihija. Nekoliko nepropisno parkiranih vozila na prilazu zgradi u Ulici Radoja Domanovića broj 19 isprečilo se kolima vatrogasne službe.

Operativni centar Skupštine grada odmah je reagovao i po hitnom postupku obavestio "Parking servis", čije dizalice su uklonile parkirana vozila, koja su ometala akciju vatrogasaca. 

- Želeo bih da pohvalim brzu intervenciju vatrogasne brigade, koja svakodnevno požrtvovano spašava ljudske živote i imovinu. Saradnja sa Gradom Beogradom i svim hitnim službama je odlična, a to se vidi baš u ovakvim situacijama. Apelujem na građane da svoja vozila propisno parkiraju, da ne bi dolazilo do ovakvih trenutaka, kada su minuti veoma važni, jer nečiji život visi o koncu – rekao je direktor „Parking servisa“ Andrija Čupković. 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
25 Beograd