fbpx
Skip to main content
pijaca

Pijaca "Palilula" - sinonim za kvalitetnu nabavku

Foto: JKP "Gradske pijace"
Pijaca "Palilula osvojila je sugrađane i zadobila njihovu naklonost odličnom ponudom, raznovrsnim asortimanom, ali i brojnim prednostima koje pruža ova savremena, multifunkcionalna pijaca, koja je tokom prve godine svog rada postala sinonim za kvalitetnu nabavku.

JKP "Gradske pijace" se trude da u svakom pogledu unaprede poslovanje za obavljanje prodaje i kupovine, a najbolji primer je upravo izgradnja pijace Palilula, koja je svrstana u red najmodernijih pijaca u Evropi. Beograđani su dobili mesto gde u ugodnom ambijentu mogu obaviti kupovinu svih potrebnih namirnica – poljoprivrednih, prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. S druge strane, zakupcima su obezbeđeni kvalitetniji uslovi za rad, zahvaljujući JKP "Gradske pijace", koje vodi računa o interesima zakupaca i ulaže sredstva u pijačnu opremu i infrastrukturu, kako na pijaci Palilula, tako i na drugim pijacama koje posluju u sistemu ovog preduzeća.

Palilulska pijaca je poznata po bogatoj ponudi visokokvalitetnog voća i povrća, orašastih plodova, kvalitetnim mlečnim proizvodima, odličnom izboru domaćeg mesa i mesnih prerađevina, sveže i zamrznute ribe i morskih plodova, ali i veganske kuhinje. 

Raznovrsna ponuda na pijaci Palilula, zadovoljava potrebe i najprobirljivijih kupaca i pravo je mesto i za ljubitelje makrobiotičke i veganske kuhinje. Takođe, na ovoj pijaci mogu se kupiti i domaća vina, delikatesna pršuta, ali i gotova jela i meso sa roštilja. Zaista, na palilulskoj pijaci ima za svakog po nešto, uključujući i kućne ljubimce jer u njenom sastavu posluju i pet šop i veterinarska apoteka. Kupci se mogu snabdeti i proizvodima koje nije moguće kupiti na drugim mestima, jer su mnogi proizvođači modernu palilulsku pijacu prepoznali kao pravo mesto za siguran i direktan plasman svojih proizvoda. 

Palilulska pijaca
Foto: JKP Gradske pijace

Takođe, ponudu ove pijace čine i specijalizovane prodavnice sa najraznovrsnijim proizvodima od kozjeg mleka, sirovim i tradicionalno pripemanim kolačima, ručno rađenim beskvasnim pekarskim proizvodima i najfinijim hlebovima. Na pijaci Palilula mogu se kupiti kolači bez šećera, čokolade sa Madakaskara, najfiniji kakao, hlebovi sa suvim voćem. Da ne zaboravimo kafeteriju, jer je za mnoge ljubitelje pijačna  kupovina ritual, koji uključuje i ispijanje kafe. U kafeteriji na ovoj pijaci može se uživati u aromama najfinijih vrsta kafa iz raznih delova sveta. 

U ponudi je i veliki izbor cveća, cvetnih aranžmana i dekoracija,, zanatskih proizvoda i suvenira. Zbog svog jedinstvenog ambijenta pijaca Palilula je atraktivno i pogodno mesto za održavanje raznih manifestacija. Početkom ove, po mnogo čemu neobične godine, posetioci su imali priliku da uživaju u gastronomskoj manifestaciji "Noć ukusa", ali i da aktivno učestvuju u javnim treninzima koje je JKP "Gradske pijace" organizovalo u saradnji sa organizacijom "Aktivnija Srbija". 

Kupovinu na ovoj za mnoge omiljenoj pijaci, upotpunili su i ulepšali i  manifestacija "Zabavište zanatište" namenjena najmlađim posetiocima kroz radionice o starim zanatima, prezentacije domaćih vina, Karavani zimnice i „Bum marketi“. Kada je to epidemiološka situacija dozvoljavala, posetioci ove pijace imali su nesvakidašnju mogućnost da prilikom kupovine uživaju i u nastupu solista Narodnog pozorišta. 

Moderna pijaca Palilula, tokom prve godine svog rada, postala je novo obeležje Beograda i sinonim za kvalitetnu kupovinu raznovrsnih visokokvalitetnih namirnica. 

Dobrodošli na omiljeno "staro mesto za nove susrete"!

 

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd