fbpx
Skip to main content
Zemun

Podeljena auto sedišta za male Zemunke i Zemunce

Foto: GO Zemun
Roditelji će popunjavanjem formulara, koji će im biti dostupan na sajtu opštine i u šalter sali, moći da obezbede auto sedište za svoje dete.

Gradska opština Zemun - Savet za bezbednost saobraćaja na putevima 23. juna organizovao je podelu dečijih auto sedišta za male Zemunke i Zemunce u galerijskom prostoru Kancelarije za mlade. Cilj ove akcije je da se podigne nivo saobraćajne kulture građana Zemuna koji prevoze mališane.

Zemun
Foto: GO Zemun

Tom prilikom, zamenik predsednika Skupštine GO Zemun i predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima Sava Mišković podelio je trideset dečijih auto sedišta namenjenih mališanima rođenim tokom 2020. godine. Roditelji su dobili i priručnik ''Zaštitite dete u vozilu'' i prateće flajere, koje je obezbedila republička Agencija za bezbednost saobraćaja.

Zemun
Foto: GO Zemun

- Nastavljamo akcije s kojima smo započeli prethodnih godina, jer je naša stalna obaveza da radimo na podizanju nivoa saobraćajne kulture i dostizanju ciljeva strategije Republike Srbije o bezbednosti saobraćaja - rekao je Mišković.

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd