fbpx
Skip to main content
Goran Vesić

VESIĆ: Podzemni prolaz kod Sajma dobio STRUJU!

Foto: Srbija Danas
Podzemni prolaz kod Sajma dobio je struju i ubuduće će grad i nadležna preduzeća brinuti o njegovom održavanju , kaže gradski menadžer Goran Vesić.

"Mi smo zajedno sa predstavnicima opštine Savski venac, inicirali razgovore sa Elektrodistribucijom Srbije i ono što je važno urgentno smo obezbedili uključenje struje, što je bio najveći problem vlasnika lokala i građana koji tuda prolaze", rekao je Vesić.

Podseća da je sređivanje prolaza obavljeno pre više od pet godina, da nikada nije uređen kako treba i nikada nije tehnički primljen od grada.

"Obezbedili smo sve uslove da se taj prolaz primi od strane grada i da ubuduće grad, nadležna preduzeća, počnu da brinu o njegovom održavanju", rekao je Vesić.

goran vesic
Foto: Srbija Danas

On se zahvalio predsednici opštine Savski venac Ireni Vujić koja je insistirala da se problem reši i EPS-u koji je pokazao razumevanje za rešavanje problema koji remete život građana. 

"Ovo jeste bio ozbiljan problem, ljudi su se bunili jer nije normalno da rade u prostoru koji nema struju", kaže gradski manadžer.

Predsednica opštine Savski venac Irena Vujić naglašava da je prolaz kod sajma višegodišnji problem koji datira još iz 2012. godine i do sada se, kako kaže, tim problemom niko nije bavio na adekvatan način. 

U SLUŽBI VAŠEG OSMEHA: OVE stomatološke ordinacije vam daju popuste, samo postoji JEDAN USLOV

"Problem je sagledan na inicijativu građana i u razgovoru sa njima. Hitnom intervencijom gradskog menadžera i EPS-a upaljena je struja. Sada radimo na projektu za rekonstrukciju čitavog prolaza", rekla je Vujović.

Ona je podsetila da je reč o većem projektu, te da se nada da će u narednoj godini uspeti da reše i otklone sve nedostatke koji su tu godinama.

U podzemnom prolazu kod sajma krajem avgusta isključena je struja. Vlasnici lokala imali su struju, jer redovno izmiruju svoje obaveze, ali je struja isključena u samom prolazu zbog nagomilanog duga.

Pročitajte i:

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd