fbpx
Skip to main content
parking

Radnici zimske službe "Parking servisa" cele noći čistili: Nastavili i danas!

Foto: Promo
Zimska služba JKP "Parking servis" je sneg dočekala sa punim kapacitetom ljudstva i mehanizacije, koji su tokom cele noći raspoređeni prema prioritetima, a čišćenje se nastavlja i tokom dana.

 Deset kamiona je tokom cele noći čistilo osam hektara na Međunarodnom carinskom terminalu, koji je sada kompletno očišćen od snežnih padavina.

UVREDE SU NJIHOVA NEMOĆ I KUKAVIČLUK: Član Gradskog veća Zoran Adamović osudio nasilje nad ženama

Radnici "Parking servisa" očistili su sneg i sa svih parking objekta i njihovih pristupnih saobraćajnica i to nadzemnih i podzemnih garaža, a sve u cilju nesmetanog kretanja vozila i pešaka. Svi ulazi i izlazi iz objekata "Parking servisa" biće redovno čišćeni i održavani prohodnim.

parking
Foto: Promo

Prema instrukcijama i nalozima Zimske službe grada Beograda oko 300 radnika "Parking servisa" raspoređeno je u gradu i čisti ulice prvog prioriteta, trotoare i parking mesta, u saradnji sa drugim komunalnim preduzećima.

parking
Foto: Promo

parking
Foto: Promo

BEOGRAĐANI, BEZ BRIGE: Ulice prvog prioriteta biće očišćene do ponoći!

JKP "Parking servis" je deo Zimske službe formirane na nivou Grada, te će shodno tome uskladiti svoje aktivnosti sa gradskim prioritetima prilikom raščišćavanja snega i leda sa beogradskih ulica, trotoara i autobuskih stajališta.

 

 

Pročitajte i:

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd