fbpx
Skip to main content
JKP Gradske pijace

Radno vreme beogradskih pijaca

Foto: JKP "Gradske pijace"
JKP "Gradske pijace" apeluju na sve naše sugrađane koji dolaze na beogradske pijace, da se i dalje pridržavaju mera Vlade Republike Srbije

U skladu sa novim merama Vlade Republike Srbije u cilju suzbijanja širenja virusa COVID 19, sve pjace koje se nalaze u sisitemu JKP "Gradske pijace" od ponedeljka do petka radiće do 17 časova, dok će u danima vikenda radno vreme pijaca biti skraćeno do 15 časova.

Od momenta kada su krenule da se uvode i sprovode prve mere u Srbiji u cilju prevencije i zaštite od korona virusa, JKP "Gradske pijace" brine o svojim kupcima i prodavcima i njihovoj bezbednosti, poštovanjem i primenom svih propisanih i preporučenih mera. 

- Omogućavamo snabdevanje, ali na odgovoran način, kako bismo kupcima omogućili kupovinu omiljenih namirnica, a prodavcima direktan plasman i kontinuitet u radu - saopšrili su iz ovog preduzeća.

JKP "Gradske pijace" apeluju na sve naše sugrađane koji dolaze na beogradske pijace, da se i dalje pridržavaju mera Vlade Republike Srbije, da drže propisanu distancu prilikom obavljanja kupovine, kao i da nose zaštitne maske.

JKP "Gradske pijace" još jednom podsećaju sve sugrađane koliko je važna prevencija, jer samo zajedničkim snagama i odgovornošću svih nas možemo pomoći u sprečavanju daljeg širenja ovog virusa.

 

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd