fbpx
Skip to main content
pijaca

Radno vreme beogradskih pijaca

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
JKP "Gradske pijace" apeluju na sve sugrađane koji dolaze na beogradske pijace, da se i dalje pridržavaju mera Vlade Republike Srbije

U skladu sa novim merama Vlade Republike Srbije u cilju suzbijanja širenja virusa COVID 19, pjace koje se nalaze u sisitemu JKP "Gradske pijace",  u subotu i nedelju radiće do 19 časova, a pijaca Palilula do 20 časova.  

Od momenta kada su krenule da se uvode i sprovode prve mere u Srbiji u cilju prevencije i zaštite od korona virusa, JKP "Gradske pijace" brine o svojim kupcima i prodavcima i njihovoj bezbednosti, poštovanjem i primenom svih propisanih i preporučenih mera.

Omogućavamo snabdevanje, ali na odgovoran način, kako bismo kupcima omogućili kupovinu omiljenih namirnica, a prodavcima direktan plasman i kontinuitet u radu.

JKP "Gradske pijace" apeluju na sve naše sugrađane koji dolaze na beogradske pijace, da se i dalje pridržavaju mera Vlade Republike Srbije, da drže propisanu distancu prilikom obavljanja kupovine, kao i da nose zaštitne maske.

JKP "Gradske pijace" još jednom podsećaju sve sugrađane koliko je važna prevencija, jer samo zajedničkim snagama i odgovornošću svih nas možemo pomoći u sprečavanju daljeg širenja ovog virusa.

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd