fbpx
Skip to main content
Goran Vesić

SBB KRADE STRUJU PORODICI 10 GODINA! Vesić obišao Jovanoviće: Ovo je krivično delo! Kada sam govorio da kradu, svi su se smejali

Foto: Srbija Danas
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić posetio je danas porodicu Jovanović u Drinčićevoj ulici u Beogradu.

Članovi porodice primili su zamenika gradonačelnika u svoj dom kako bi mu prestavili problem, jer im je Elektrodistribucija juče isključila struju.

Međutim, prilikom obavljanja delatnosti održavanja stambenih zgrada, stručne službe JP "Gradsko stambeno" Beograd konstatovale su da je došlo do nelegalnog priključivanja kablovske televizije i interneta na elektro instalacije koje pripadaju vlasnicima posebnih delova stambene zgrade.

Otkriveno je da se kablovski operater SBB nelegalno priključio na strujomer porodice Jovanović i da im je deset godina "krao" struju.


NOVA METODA: Dnevno sanira 130 rupa

NOVI STATUT BEOGRADA OD 25. JULA! Pogledajte koje će povlastice doneti građanima

NOVI STATUT BEOGRADA OD 25. JULA! Pogledajte koje će povlastice doneti građanima

Beogradska komunalna policija od grada dobija 40 novih vozila

Beogradska komunalna policija od grada dobija 40 novih vozila

- Kada sam govorio kako SBB krade, svi su mi se smejali. Ovo se dešava po celom Beogradu. Nigde SBB nema svoje strujomere, već kradu, oni su priključeni na zajedničke strujomere i onda građanima kradu struju. Ovo je krivično delo - rekao je Vesić u razgovoru sa porodicom Jovanović.

On je naveo da će pozvati sve građane da provere da li im se još neko prijavio na struju i da će im grad Beograd predložiti da podnesu krivične prijave, kao i što će, kako kaže "gospodin Jovanović podneti krivičnu prijavu protiv SBB".

Vesić je rekao da je to neprihvatljivo i da porodica Jovanović SBB-u plaća i pretplatu.

Goran Vesić
Goran Vesić
Foto: Srbija Danas

- Gospodin Živorad se obratio našem kabinetu kada su mu juče isključili struju, naše ekipe su izašle na teren i otkriveno da se SBB nelegalno priključio na njegov strujomer. Na ovo sam uporozoravao, nekoliko puta su pokušavali da me demantuju, nikada nisu ponudili dokaze, nijedan papir. Tada sam rekao da kradu i struju, da to rade na stubovima javne rasvete, a tada uzimaju struju od svih Beograđana. SBB nigde nema svoje strujomere, a ovo je prvi slučaj da smo pronašli da se kače na strujomere građana, a sigurno ih ima još - objasnio je Vesić.

On je ponovo pozvao građane da provere da li im se neko priključio na strujomer, ako sumnjaju da jeste da se obrate Gradu Beogradu i gradskom stambenom, pa ako se pokaže da im SBB krade struju da će im pomoći da podnesu prijavu protiv ovog kablovskog operatera.

Strujomer porodice Jovanović
Strujomer porodice Jovanović
Foto: Srbija Danas

- Ovo što smo danas otkrili potvrdilo je moje navede da SBB posluje često nelegalno. SBB mora da plati svaki dinar struje koji koristi, ne samo SBB već svaki drugi operater. Ne samo da SBB nelegalno postavlja kablove, već i krade struju - rekao je Vesić.

Živorad Jovanović kaže da su radnička porodica, da nisu ni znali šta se dešava sve do juče.

- Mi smo među prvima uveli SBB, ima sigurno 10 godina. Uočili smo tako što nam je juče isključena struja, a onda je nestao signal SBB u celoj zgradi i tada smo posumnjali da se nešto dešava sumnjivo - rekao je Jovanović.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
21 Beograd