fbpx
Skip to main content
sneg

ŠOKANTAN SNIMAK IZ KALUĐERICE! Automobil proklizao kroz minijaturnu uličicu - umalo pregazio prolaznika (VIDEO)

Foto: Instagram/Printscreen/moj_beo_grad
Snimak koji je se proširio na društvenim mrežama jedne je podsetio kako sneg i led mogu biti opasni za vozače, dok je druge nasmejao.

Snegu će se obradovati samo oni koji se voze na sankama. Vozačima automobila ledeni dani u Srbiji po tradiciji su mrski, a čini se da jednom stanovniku beogradskog naselja Kaluđerica posebno neće ostati u lepom sećanju.

Snimak koji je se proširio na društvenim mrežama jedne je podsetio kako sneg i led mogu biti opasni za vozače, dok je druge nasmejao.

Naime, na snimku se vidi "tojota" koja proklizava, blago kači jednu od ograda i zaustavlja se na par metara ispred čoveka koji čisti sneg sa ulice. Na ovu nimalo prijatnu situaciju, prema snimku se čini, da vozač "tojote" koja ide tamo gde joj se hoće, a ne gde je on navodi, reaguje krajne sabrano. Izlazi iz automobila te zagleda da li je nastala neka šteta na njegovom četvorotočkašu.

I u trenutku kada je podigao, pretpostavljamo, tablice koje se otpale prilikom "čukanja" sa ogradom, i drugi automobil doživljava sličnu sudbinu kao i on.

Karavan takođe proklizava i kreće se u pravcu "tojote". Međutim, ono što je bilo zanimljivo korisnicima društvenih mreža jeste reakcija vozača "tojote". Naime, on je prvo pokušao da "uhvati" drugi automobil, a onda se i iznervirao što je nekog drugog zadesila ista sudbina kao i njega.

Korisnici društvenih mreža posebno su obratili pažnju i na muškarca koji čisti sneg sa ulice. On se nije zaustavljao sa čišćenjem snega iako se cela "drama" odvijala na samo nekoliko metara od njega.

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd