fbpx
Skip to main content
Pijace

SPOJ MODERNOG I TRADICIJE: JKP "Gradske pijace" i "Poštanska Štedionica" pokrenule projekat "Banka na točkovima" (FOTO/VIDEO)

Foto: JKP "Gradske pijace"
JKP "Gradske pijace" još jednom su pokazale da su na usluzi svojim građanima!

Ceo tim JKP "Gradske pijace" vredno i bez prestanka radi na svom usavršavanju, poboljšanju kvaliteta i usluga svojim korisnicima, potrošačima i građanima prestonice.

VELIKE VESTI ZA BEOGRAD: Pronađeno adekvatno rešenje za zagađenje vazduha, građane će obradovati i novi prevoz

VELIKE VESTI ZA BEOGRAD: Pronađeno adekvatno rešenje za zagađenje vazduha, građane će obradovati i novi prevoz

Čišćenje deponija u Zemunu

Čišćenje deponija u Zemunu

Beogradske pijace pravo mesto i za kupovinu osmomartovskih poklona

Beogradske pijace pravo mesto i za kupovinu osmomartovskih poklona

Da predstavljaju spoj modernog i tradicionalnog, da se trude da isprate modernizaciju i idu u korak, a da, opet, ostaju dosledni tradiciji, domaćim, zdravim proizvodima, proizvođačima i kvalitetu, pokazali su kroz saradnju koju su ostvarili sa bankom Poštanska Štedionica.

Naime, dok je novonastala situacija sa korona virusom sve zaustavila, promenila nam živote, navike, rutine, pa čak i odlazak na pijacu... Tu tim iz JKP "Gradske pijace" nije stao. Baš naprotiv, nastavili su da rade još vrednije i još uspešnije, a time pokazali da su uvek u službi svojih korisnika!

Saradnja o kojoj govorimo jeste mobilna banka, odnosno "banka na točkovima" u okviru banke Poštanske Štedionice zajedno ša šalterom gde će svi korisnici i kupci na pijacama širom Beograda moći da potraže pomoć od radnika na šalteru u vezi sa uslugama koje pruža banka Poštanska Štedionica, tačnije, za kredite, rate, plaćanja i slično, dok će sa druge strane moći i da podižu novac karticom na bankomatu ili šalteru.

O ovoj saradnji pričali smo sa Jelenom Nikolić iz JKP "Gradske pijace" i Marinom Banović ispred Banke Poštanska Štedionica.

Na samom početku razgovora, Banović ističe da je celom timu banke Poštanske Štedionice veliko zadovoljstvo zbog uspostavljene saradnje sa JKP "Gradske pijace".

- Veoma mi je drago što imamo priliku da tri puta nedeljno našu mobilnu ekspozituru promovišemo, i pružamo klijantima bankarske usluge poput otvaranja tekućeg računa, aplaciranja za neki od kredita, uplate pazara, podizanje gotovine karticom kako na blagajni, tako i na bankomatu ekspoziture - govori Marina Banović i dodaje:

- Naša mobilna ekspozitura, tačnije, obe mobilne ekspoziture su već od proleća prošle godine na raspolaganju našim klijentima, ovo je još jedna pored 190 ekspozitura raspoređenih širom Srbije, i pokazale su se kao pun pogodak, naročito u trenutnim epidemiološkim okolnostima.

pijace
Foto: JKP "Gradske pijace"

Na pitanje kako građani reaguju na ovakve novitete, Marina Banović ispred banke Poštanska Štedionica govori da je za građane ovo nešto potpuno novo, a s obzirom da je svima poznato da su naši građani po prirodi radoznali, reakcije su im veoma pozitivne.

- Ovo je samo korak više ka našem približavanju klijentima, kako i glasi naš slogan po kome smo prepoznatljivi "Još bliže Vama" - govori Marina Banović i dodaje da je ovo prvi i jedinstveni projekat u Srbiji.

O novoj saradnji govorila je i Jelena Nikolić isped JKP "Gradske pijace" koja je objasnila koliki je značaj ova saradnja za pijace i njene korisnike.

- Saradnja sa bankom Poštanska Štedionica koja ima nameru da se približi klijentima za JKP "Gradske pijace" znači pre svega za naše zakupce i za naše potrošače. Mi omogućavamo snabdevanje u proteklih godinu dana u okolnostima koji nas prate i to činimo na jedan jako odgovoran način, što naši sugrađani i prepoznaju, a namera nam je bila, na čemu kontinuirano i radimo, to je bio cilj koji smo ostvarili, da nivo pijačnih usluga i uslova koji vladaju na pijacama podignemo na jedan viši nivo pri čemu čuvamo jedan tradicionalan način prodaje koji daje posebnu čar pijačnoj kupovini - govori Jelena Nikolić i dodaje:

- Sa druge strane, plaćanja se pri pijačnoj kupovini dominantno vrše u gotovini, tako da će ova mobilna ekspozitura i bankomat biti od velike koristi, kako za naše kupce, tako i za naše prodavce jer će inače ritualnu pijačnu kupovinu da im učini, prosto, još komfornijom.

Jelena dodaje da tim u JKP "Gradske pijace" ide ka tome da izađe u susret potreba savremenog čoveka, a ona se u korak sa vremenom menjamo, a kao rezultat toga postavljena je i ova mobilna ekspozitura.

- Korisnici pijace Skadarlija moći će da u četvrtak, petak i subotu koriste ovu ekspozituru, pored kupovine svežih, kvalitetnih proizvoda i ljubaznosti prodavaca, što je i razlog zbog čega naši sugrađani vole pijace u Beogradu, moći će da podižu gotovinu ili da na šalteru obave sve druge bankarske usluge, kao u bilo kojoj drugoj filijali - navodi Jelena i napominje da je reč o mobilnoj ekspozituri.

- To znači da će ona već 11. marta biti locirana na pijaci Zvezdara, koja je poznatija kao Cvetkova pijaca, tako da ćemo voditi računa da našim sugrađanima koji žive u svim delovima grada, ova usluga bude dostupna - rekla je Jelena Nikolić ispred JKP "Gradske pijace".

 

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
11 Beograd