fbpx
Skip to main content
Pijace

SPOJ MODERNOG I TRADICIJE: JKP "Gradske pijace" i "Poštanska Štedionica" pokrenule projekat "Banka na točkovima" (FOTO/VIDEO)

Foto: JKP "Gradske pijace"
JKP "Gradske pijace" još jednom su pokazale da su na usluzi svojim građanima!

Ceo tim JKP "Gradske pijace" vredno i bez prestanka radi na svom usavršavanju, poboljšanju kvaliteta i usluga svojim korisnicima, potrošačima i građanima prestonice.

VELIKE VESTI ZA BEOGRAD: Pronađeno adekvatno rešenje za zagađenje vazduha, građane će obradovati i novi prevoz

VELIKE VESTI ZA BEOGRAD: Pronađeno adekvatno rešenje za zagađenje vazduha, građane će obradovati i novi prevoz

Čišćenje deponija u Zemunu

Čišćenje deponija u Zemunu

Beogradske pijace pravo mesto i za kupovinu osmomartovskih poklona

Beogradske pijace pravo mesto i za kupovinu osmomartovskih poklona

Da predstavljaju spoj modernog i tradicionalnog, da se trude da isprate modernizaciju i idu u korak, a da, opet, ostaju dosledni tradiciji, domaćim, zdravim proizvodima, proizvođačima i kvalitetu, pokazali su kroz saradnju koju su ostvarili sa bankom Poštanska Štedionica.

Naime, dok je novonastala situacija sa korona virusom sve zaustavila, promenila nam živote, navike, rutine, pa čak i odlazak na pijacu... Tu tim iz JKP "Gradske pijace" nije stao. Baš naprotiv, nastavili su da rade još vrednije i još uspešnije, a time pokazali da su uvek u službi svojih korisnika!

Saradnja o kojoj govorimo jeste mobilna banka, odnosno "banka na točkovima" u okviru banke Poštanske Štedionice zajedno ša šalterom gde će svi korisnici i kupci na pijacama širom Beograda moći da potraže pomoć od radnika na šalteru u vezi sa uslugama koje pruža banka Poštanska Štedionica, tačnije, za kredite, rate, plaćanja i slično, dok će sa druge strane moći i da podižu novac karticom na bankomatu ili šalteru.

O ovoj saradnji pričali smo sa Jelenom Nikolić iz JKP "Gradske pijace" i Marinom Banović ispred Banke Poštanska Štedionica.

Na samom početku razgovora, Banović ističe da je celom timu banke Poštanske Štedionice veliko zadovoljstvo zbog uspostavljene saradnje sa JKP "Gradske pijace".

- Veoma mi je drago što imamo priliku da tri puta nedeljno našu mobilnu ekspozituru promovišemo, i pružamo klijantima bankarske usluge poput otvaranja tekućeg računa, aplaciranja za neki od kredita, uplate pazara, podizanje gotovine karticom kako na blagajni, tako i na bankomatu ekspoziture - govori Marina Banović i dodaje:

- Naša mobilna ekspozitura, tačnije, obe mobilne ekspoziture su već od proleća prošle godine na raspolaganju našim klijentima, ovo je još jedna pored 190 ekspozitura raspoređenih širom Srbije, i pokazale su se kao pun pogodak, naročito u trenutnim epidemiološkim okolnostima.

pijace
Foto: JKP "Gradske pijace"

Na pitanje kako građani reaguju na ovakve novitete, Marina Banović ispred banke Poštanska Štedionica govori da je za građane ovo nešto potpuno novo, a s obzirom da je svima poznato da su naši građani po prirodi radoznali, reakcije su im veoma pozitivne.

- Ovo je samo korak više ka našem približavanju klijentima, kako i glasi naš slogan po kome smo prepoznatljivi "Još bliže Vama" - govori Marina Banović i dodaje da je ovo prvi i jedinstveni projekat u Srbiji.

O novoj saradnji govorila je i Jelena Nikolić isped JKP "Gradske pijace" koja je objasnila koliki je značaj ova saradnja za pijace i njene korisnike.

- Saradnja sa bankom Poštanska Štedionica koja ima nameru da se približi klijentima za JKP "Gradske pijace" znači pre svega za naše zakupce i za naše potrošače. Mi omogućavamo snabdevanje u proteklih godinu dana u okolnostima koji nas prate i to činimo na jedan jako odgovoran način, što naši sugrađani i prepoznaju, a namera nam je bila, na čemu kontinuirano i radimo, to je bio cilj koji smo ostvarili, da nivo pijačnih usluga i uslova koji vladaju na pijacama podignemo na jedan viši nivo pri čemu čuvamo jedan tradicionalan način prodaje koji daje posebnu čar pijačnoj kupovini - govori Jelena Nikolić i dodaje:

- Sa druge strane, plaćanja se pri pijačnoj kupovini dominantno vrše u gotovini, tako da će ova mobilna ekspozitura i bankomat biti od velike koristi, kako za naše kupce, tako i za naše prodavce jer će inače ritualnu pijačnu kupovinu da im učini, prosto, još komfornijom.

Jelena dodaje da tim u JKP "Gradske pijace" ide ka tome da izađe u susret potreba savremenog čoveka, a ona se u korak sa vremenom menjamo, a kao rezultat toga postavljena je i ova mobilna ekspozitura.

- Korisnici pijace Skadarlija moći će da u četvrtak, petak i subotu koriste ovu ekspozituru, pored kupovine svežih, kvalitetnih proizvoda i ljubaznosti prodavaca, što je i razlog zbog čega naši sugrađani vole pijace u Beogradu, moći će da podižu gotovinu ili da na šalteru obave sve druge bankarske usluge, kao u bilo kojoj drugoj filijali - navodi Jelena i napominje da je reč o mobilnoj ekspozituri.

- To znači da će ona već 11. marta biti locirana na pijaci Zvezdara, koja je poznatija kao Cvetkova pijaca, tako da ćemo voditi računa da našim sugrađanima koji žive u svim delovima grada, ova usluga bude dostupna - rekla je Jelena Nikolić ispred JKP "Gradske pijace".

 

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd