fbpx
Skip to main content
Foto: Srbija Danas/Saša Džambić

U BEOGRADU SLOBODAN PARKING: Sutra nema promene radnog vremena trgovinskih lanaca

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembra, veliki trgovinski lanci i tržni centri radiće u sredu po uobičajenom radnom vremenu

Skraćeno radno vreme biće na svim gradskim pijacama, dok će pošta u Takovskoj ulici dežurati do 21.00 čas. Parkiranje u zoniranim delovima grada biće besplatno, a javni gradski prevoz će saobraćati po nedeljnom redu vožnje.

Uobičajeno radno vreme beogradskih pijaca i tokom državnog praznika

Uobičajeno radno vreme beogradskih pijaca i tokom državnog praznika

Vučić (CarGo) i iguman Hilandara obišli gradilište Kampa prijateljstva

Vučić (CarGo) i iguman Hilandara obišli gradilište Kampa prijateljstva

POJAVIO SE NOVI SNIMAK HAOSA NA DORĆOLU: Automobil gori, dim prekrio benzinsku pumpu (VIDEO)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK HAOSA NA DORĆOLU: Automobil gori, dim prekrio benzinsku pumpu (VIDEO)

PRODAVNICE I TRŽNI CENTRI

Prodajni objekti u sredu će raditi po uobičajenom radnom vremenu. Vrata za sve posetioce neće zatvarati ni veliki tržni centri u prestonici koji će raditi od 10 do 22 sata.

DEŽURNE APOTEKE

Ukupno pet apoteka "Beograd" će, kao i za svaki praznik, primati kupce 24 sata: u centru prestonice - u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, u Bulevaru maršala Tolbuhina broj 30 u Novom Beogradu i u Lazarevcu u Dr Đorđa Kovačevića 27. Skraćeno radno vreme od 8 do 18 časova imaće apoteke "Palilula" u Knez Danilovoj, "Braće Kovač" u Krivolačkoj, "Miroslava Trajkovića" u Požeškoj i "Đuro Đaković" u Majke Kujundžića na Zvezdari.

PREVOZ I PARKING

Gradski i međugradski prevoz će u sredu saobraćati po nedeljnom redu vožnje. JKP "Parking servis" neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada. Biće zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31, Mileševska 51 i Kraljice Marije 7. Sve javne garaže biće otvorene na dan praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

GRADSKE PIJACE

Voće, povrće i ostale proizvode na tezgama Beograđani će tokom obeležavanja Dana primirja moći da pazare samo do 16 časova, do kada će kapije pijaca biti otvorene.

Isto radno vreme imaće i pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom na Miljakovcu.

POŠTA

Većina poslovnica "Pošte Srbije" će biti zatvorene. Dežuraće samo Glavna pošta u Takovskoj do 21.00, dok će filijale u TC "Stadion", "Big fešn", "Imo autlet" biti otvorene do 19.00 časova. 

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
2 Beograd