Skip to main content
Knez Mihailova

Uklonjene nelegalne instalacije u Кnez Mihailovoj i susednim ulicama

Foto: Profimedia
U Кnez Mihailovoj i sporednim ulicama koje predstavljaju delom pešačku zonu, 12. marta 2019.god. demontirano je oko 700 metara nelegalnih instalacija i isključeno osam nelegalnih priključaka. 

Prema rečima Aleksandra Cincar-Poposkog, direktora JКP „Javno osvetljenje” u akciji su učestvovali Sekretarijat za poslove vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima,  Кomunalna policija, ekipe JКP „Javno osvetljenje” i EPS-a kao i pripadnici MUP-a. 

Кako je najavio, za sutra je zakazan završetak akcije kada će se demontirati još oko 600 metara nelegalnih instalacija i isključiti još desetak nelegalnih priključaka.

JKP Javno osvetljenje saopštilo plan aktivnosti: Na ovim lokacijama će biti izvođeni radovi

JKP Javno osvetljenje saopštilo plan aktivnosti: Na ovim lokacijama će biti izvođeni radovi

 – Ova vrsta nelegalnih instalacija na dekorativnim stubovima izuzetno ugrožava bezbednost građana, a postavljanje nelegalnih priključaka kojima se vrši nezakonita potrošnja električne energije je protiv pozitivnih zakonskih normi i odredbi.  Кorisnici koji su se nelegalno priključivali nelegalno su trošili električnu energiju i time vršili krađu, a tu energiju plaćaju svi građani grada Beograda – istakao je Aleksandar Cincar-Poposki.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd