Utorak 19. mar 2024.
Goran Vesić

Vesić poručio: Vandali će plaćati odštetu za uništavanje imovine

Foto: Srbija Danas
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je danas da će vandali ubuduće plaćati odštetu za bahato uništavanje gradske i privatne imovine

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je danas da će vandali ubuduće plaćati odštetu za bahato uništavanje gradske i privatne imovine. Kako prenosi Beoinfo, on je povodom incidenta koji se danas desio u centru Beograda kada je nepoznati vozač "hamera" oborio semafor, udario u kiosk i potom napustio vozilo i mesto nesreće, rekao da je dosta bilo uništavanja imovine koja pripada svim građankama i građanima Beograda.

VOZAČ HAMERA DIVLJAO JOŠ U CARICE MILICE? "Da nisam OVO URADIO - pregazio bi me!" Detalji nesreće u Beogradu!

HAOS U CENTRU BEOGRADA! Diplomata "hamerom" OBORIO SEMAFOR, ZAKUCAO se u kiosk, pa POBEGAO

- Ovo divljanje ''hamerom'' pijanih i drogiranih vandala, koji očigledno ne znaju šta će sa parama i koje se dogodilo na uglu Svetogorske i Palmotićeve, nažalost, nije ni prvo, ni jedino u našem gradu. Divljajući, oštetili su i gradsku i privatnu imovinu.  Čim policija pronađe ove vandale, Grad Beograd će ih tužiti za naknadu štete, pa će lepo da plate odštetu za uništen semafor i svu javnu imovinu", naveo je Vesić na svom Fejsbuk nalogu. On je podsetio da je nedavno uništena ograda na tramvajskoj stanici u Nemanjinoj ispod Slavije, i potom ista takva ograda na tramvajskoj stanici na Bulevaru kralja Aleksandra kod Depoa. Od sada će plaćati za bahatost - poručio je Vesić.

Podsetimo, vozač hamera je pokosio semafor, a potom se zakucao u trafiku na raskrsnici sa Palmotićevom ulicom.

Nakon toga je udario u kapiju kuće u Palmotićevoj ulici. 

Radnica trafike je srećom lakše povređena, a policija je odmah pokrenula potragu po nalogu nadležnog tužilaštva. 

Prema pisanju medija, vozač crnog hamera britanskih tablica počeo je da divlja još u Ulici Carice Milice, kada je na semaforu udario u nekoliko vozila.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd