fbpx
Skip to main content
Foto: GO Zemun

Zelena oaza na početku Karađorđeve ulice

Foto: GO Zemun
Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić obišao je 24. januara uređenu unutarblokovsku površinu i urbani džep u Ulici 22. oktobra gde su radovi u toku.

Urbani džep u Karađorđevoj broj 1 koji je nekada bio zapušten sada je oplemenjen novim sadržajima.

- Ponosni smo na činjenicu da smo u dogovoru sa sugrađanima evidentirali mnogobrojne probleme i jedan po jedan počeli da rešavamo. Jedan od projekata je unutarblokovska površina u Karađorđevoj 1. Promena Statuta Grada Beograda i usaglašavanje sa opštinskim statutom već daje prve rezultate. Mi sada vredno radimo na izvođenju projektnih zadataka koji su definisani zajedno sa građanima, a imamo odličnu saradnju sa gradskim komunalnim preduzećima. Koristimo svaki lep dan kako bi se radovi što pre završili. Na ovoj lokaciji sređene su sve devastirane betonske površine. Uređen je i mali zeleni kutak. Postavljene su klupe, mobilijeri, sprave za igru i druženje mališana. Budući da brinemo o higijeni postavili smo i kante za otpatke. Po ovom principu ćemo sve unutarblokovske površine u Zemunu prilagoditi potrebama građana”, rekao je predsednik Matić i pozvao građane da i dalje budu partneri Opštine kako bi Zemun bio što lepše i bolje mesto za život.

Gradska opština Zemun nastavlja da realizuje mnogobrojne infrastrukturne projekte, od sređivanja putne infrastrukture, preko izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže, pa sve do uređenja školskih dvorišta, vrtića i zdravstvenih ustanova.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
14 Beograd