fbpx
Skip to main content
žena šeta kravu u Zemunu

ZEMUNCI U ŠOKU! Gospođa prošetala NETIPIČNOG kućnog ljubimca u prometnoj ulici, slika zapalila Internet (FOTO)

Foto: InstagramPrintscreen/moj_beo_grad
Svi su iznenađeni prizorom

Stanovnici Zemuna danas su bili iznenađeni prizorom. Naime, Grmečkom ulicom u naselju Kavarija prošetala se ni manje ni više nego - krava!

Zemunci su spazili domaću životinju kako se nesmetano šeta u pratnji jedne gospođe, a fotografije ovog nesvakidašnjeg prizora proširile su se društvenim mrežama brzinom munje.

Zemun, žena šeta kravu
Foto: InstagramPrintscreen/moj_beo_grad

Inače, prema zakonu u opštinama Zemun, Barajevo, Voždovac, Grocka, Zvezdara, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Rakovica, Sopot, Surčin i Čukarica, moguće je gajiti ove životinje, ali je ostavljeno da se na lokalnom nivou odluči u kojim delovima tih opština je moguće čuvati, na primer, ćurke.

Međutim, ako se i odlučite da držite nekog papkara, kopitara, živinu ili kunića u ovim opštinama, morate im obezbediti stanište unutar svog dvorišta i to bar 10 metara udaljeno od bilo kakvog objekta u susedovom dvorištu. Za pse je ova granica nešto blaža pa psa možete držati u dvorištu na bar pet metara od komšijine kuće i morate na kapiji držati tablu sa natpisom koji upozorava na vašeg ljubimca.

 

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
30 Beograd