fbpx
Skip to main content
kancelarija za mlade

ZNAČAJNI REZULTATI KANCELARIJE ZA MLADE: Organizovan mini sajam uspešnih preduzetnika (FOTO)

Foto: Promo
U okviru Evropske nedelje preduzetništva Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Grada Beograda organizovala je 9. i 10. decembra događaj ''MEETUP STARTUP'' u Kombak dvorani na kojem je organizovan mini sajam uspešnih preduzetnika, uz prateće prezentacije koje su popularizovale preduzetništvo mladih.

Drugog dana skupa predstavljeni su rezultati koje je u prethodnom periodu postigla Kancelarija za mlade Gradske opštine Zemun, kao jedna od najboljih beogradskih kancelarija.

Koordinator Kancelarije Željko Klarić predstavio je aktuelni projekat ''Elektronsko poslovanje'', koji Kancelarija za mlade realizuje u saradnji sa Regionalnom agencijom za razvoj i evropske integracije Beograda, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta.

kancelarija za mlade
Foto: Promo

Da bi se nastavio trend rasta zaposlenosti iz prethodnog perioda, zadatak ovog projekta je da putevi razvijanja i unapređenja znanja, veština i kompetencija mladih doprinesu jačanju kapaciteta radne snage, koji je jedan od regionalnih i lokalnih prioriteta kada je u pitanju politika zapošljavanja u ovoj godini.

Prezentacija KZM GO Zemun bila je prilika da se pomenu realizovani projekti, poput, mnogobrojnih tribina za mlade preduzetnike, škole nemačkog, engleskog i grčkog jezika, Sajma srednjih škola za male maturante, Muzičkog festivala neafirmisanih rok bendova, ali i predoči mladima da njihove ideje umnogome mogu da doprinesu još kvalitetnijoj ponudi manifestacionog turizma Zemuna. 

kancelarija za mlade
Foto: Promo

Na prezentaciji su predstavnici Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Grada Beograda govorili o značaju informisanosti mladih, kao i neophodnoj motivisanosti kako bi se što pre uključili u projekte Kancelarija za mlade, podigli nivo svojih primenljivih znanja, iskazali svoju kreativnost i raskošni talenat.

kancelarija za mlade
Foto: Promo

Učesnici prezentacije su pozvali mlade da iskoriste priliku da se uz pomoć Kancelarije za mlade Gradske opštine Zemun besplatno edukuju, ali i da svoje uspehe podele sa sugrađanima na taj način što će priređivati izložbe, organizovati književne večeri, tribine i koncerte u namenskom prostoru koji se nalazi u Kosovskoj broj 9.  

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
6 Beograd