fbpx
Skip to main content
Sađa Radulović

Dosta joj bilo: Radulovićeva poslanica podnela neopozivu ostavku, ali ipak zadržala mandat

Foto: Srbija Danas
Napominje da se neće priključiti nijednom poslaničkom klubu

Poslanica Dosta je bilo u Skupštini Srbije Ljupka Mihajlovska podnela je neopozivu ostavku na članstvo i sve funkcije u toj stranci, ali poslanički mandat neće vraćati već će u parlamentu, kako je danas saopštila, delovati kao samostalna poslanica.

Ona je navela da će u Skupštini Srbije nastaviti da se zalaže za sve ideje za koje je lista DJB dobila mandat građana.

Mihajlovski nije želela da navede razloge i motive napuštanja pokreta, niti da kaže da li da na taj način nanosi štetu političkoj organizaciji kojoj je pripadala.

- Iako sam prvobitno planirala da vratim mandat političkom pokretu na čijoj sam listi izabrana, neću to uraditi jer bi na moje mesto došla osoba koja je od prvobitnih vrednosti, proklamovanih od strane DJB, odustala dan nakon parlamentarnih izbora 2016. godine, pristupivši drugoj vanparlamentarnoj stranci - navela je Mihajlovska.

Ljupka Mihajlovska
Ljupka Mihajlovska
Foto: Printscreen/Youtube/ Dosta je bilo - Saša Radulović

Napominje da se neće priključiti nijednom poslaničkom klubu, a da će sarađivati sa svima koji se zalažu za istinsko poštovanje ljudskih i manjinskih prava i unapređenje položaja osoba sa invaliditetom i onima kojima je ta tema od ključnog značaja na političkoj agendi.

Prema njenom sudu, takva je većina stranaka opozicije, a od stranaka većine u parlamentu Socijaldemokratska partija Srbije.

 

Pročitajte i:

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd