Utorak 19. mar 2024.

Devojčicu BACILI KROZ PROZOR, a vršnjaci se SMEJU! Jeziv SNIMAK nove igre KRUŽI INTERNETOM! Roditelji U STRAHU

Nova opasnost

Slučaj četiri učenika skopske osnovne škole "Đorđija Pulevski" koja su za vreme malog odmora uhvatila svoju 14-godišnju drugaricu iz razreda za noge i ruke, otvorila prozor i izbacila je napolje, poprimio je šire razmere.

NOVA HOROR IGRA SRPSKIH OSNOVACA: Zove se CIMKA, opkole jedno dete, a onda sledi strašna stvar! (FOTO)

Tinejdžeri i ulica UZIMAJU PRAVDU u svoje ruke! Otkriven RAZLOG NAPADA na učenike koji su maltretirali malog Marka?

- Deca su već dve nedelje igrala ovu igru. Nosili su učenika do prozora, a on je sam iskakao preko okvira napolje u dvorište. Ovoga puta igra je krenula po zlu. Devojčica nije uspela da se zadrži na nogama. Postoje snimci, videli smo ih, učenici se smeju dok igraju igru. Niko na silu nije bacio nikoga kroz prozor - izjavio je razredni starešina Marjan Jovanovski.

Međutim, kako su lokalni mediji objavili i nekoliko snimaka koji prikazuju tu "igru", roditelji su sve više zabrinuti za dobrobit svoje dece.

Na društvenim mrežama su roditelji pitali nastavnike gde su oni bili sve vreme, kad je igra postala tako popularna.

REŠILI DA SE OSVETE?! Novi incident u OŠ "Rade Končar": Napadnuti učenici koji su maltretirali malog MARKA!

- Nekoliko dana zaredom su igrali ovu igru. Četvorica dečaka su hvatali devojčice za ruke i noge i bacali ih kroz prozor. Druge devojčice su nekako uspevale da se dočekaju na noge, ali najmanja je pala na leđa i povredila se, rekla je majka jednog učenika.

Uznemirujuć snimak možete videti klikom OVDE.

Podsećamo, portal SrbijaDanas.com pokrenuo je pre dve godine projekat "Drug nije meta" koji se bavi prevencijom i suzbijanjem vršnjačkog nasilja. Pridružite nam se u borbi za bezbednu i srećnu decu!

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd