Utorak 19. mar 2024.
Emina Rovčanin

JA SAM ALEKSA: Emina je na OVAJ način podržala Aleksinu mamu, a njen VIDEO će vam naterati suze na oči

Foto: Facebook/Emina Rovcanin
Stop vršnjačkom nasilju

Šestogodišnja lavovska borba roditelja Alekse Jankovića, koji je zbog vršnjačkog nasilja 2011. godine izvršio samoubistvo, zbog zastarelosti slučaja će propasti. Desetine prijava i dopisa ministrima prosvete, prosvetnim inspekcijama i svim nadležnima nije bilo dovoljno da odgovorni za Aleksinu smrt budu kažnjeni.

Aleksina majka zahteva da krivci preuzmu odgovornost: Tragedija mog deteta nikad ne može da zastari!

Nakon potresnog statusa Aleksine majke, Dragane Janković, mnogo ljudi joj šalje podršku putem društvenih mreža. Emina Rovčanin, devojka koju, kao i celu Srbiju potresa ovaj slučaj, odlučila je da javno pročita status Aleksine mame.

JA SAM ALEKSA I KRIV SAM ŠTO SU ME UBILI: Potresan status Aleksine majke će vas naježiti (FOTO)

Na svom Fejsbuk profilu, Emina je objavila status sa video-porukom:

Na statusu koji vam prenosimo u celosti piše:

"JA SAM ALEKSA!" Podrška majci Dragani koja je smogla snage i napisala ove reči...Osetila sam potrebu da ih izgovorim,a nije lako... Kao neko ko je završio pedagogiju i kao neko ko je mnogo učio o vršnjačkom nasilju,sa punim pravom i uz vrisak do neba,kažem STOP VRŠNJAČKOM NASILJU!!! Srbijo,ovo dete je izgubilo svoj život,ne dozvoli da se ponovi nešto slično!"

Podsećamo, portal SrbijaDanas.com pokrenuo je pre dve godine projekat "Drug nije meta" koji se bavi prevencijom i suzbijanjem vršnjačkog nasilja. Pridružite nam se u borbi za bezbednu i srećnu decu!

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd