fbpx
Skip to main content
Drug nije meta

Na velikom odmoru FRKA, u holu KRVAVI PIR! Novi incident u Rakovici: Mislio sam da mu je glava razbijena

Foto: Profimedia
Drugi incident za dve sedmice

Dve nedelje posle tuča dve grupe učenika u parku u blizini škole, u OŠ "Nikola Tesla" u Rakovici u ponedeljak se desio novi incident. Ovog puta, akteri su bili dvojica učenika sedmog razreda, od koji je jedan izvukao "deblji kraj", a težina povreda tek će biti poznata.

Tuča u beogradskoj osnovnoj školi?! Dete sa POVREDAMA GLAVE prevezeno u Urgentni

USPELA AKCIJA PORTALA SRBIJA DANAS: Nakon našeg upornog insistiranja SOS linija KONAČNO RADI!

Kako je ispričao direktor škole Stanislav Stevuljević, tokom velikog odmora đaci su se gađali žirevima. Jedan od njih M. A. J, pogodio je M. M. u nos, a onda je počela prepirka - je li to bilo namerno ili ne.

- Svađa je nastavljena u holu, gde je M. A. J. udario M. M. pesnicom u nos - navodi direktor: - Tetkica me je pozvala i kad sam došao, bio sam zgranut, jer je krvi bilo na sve strane. Mislio sam da je detetu glava skroz razbijena. Učenik koji ga je udario, došao je i rukom sam ga odgurnuo, kao kad hoćete detetu da pokažete gde da ide i rekao mu da se popne na sprat, ne želeći da se sukob nastavi.

đaci, škola
Foto: Srbija Danas

Direktor ističe da je zajedno sa kolegama ukazao prvu pomoć povređenom učeniku. On još ima oteklinu na nosu, navodi Stevuljević, pa se ne može utvrditi da li ima preloma, što bi se smatralo težom telesnom povredom.

Zabrinuti roditelji ne šalju decu na nastavu: Učenik PRVOG RAZREDA pretio vršnjacima NOŽEM!

- Nedugo posle pozvao me je advokat, koji mi je rekao da ga je angažovala majka M. A. J, jer sam navodno udario šamar njnom sinu - objašnjava direktor: - Nisam mogao da verujem šta čujem. Rekao sam da to nije tačno, ispričao za tuču i šta se dogodilo. Advokat je naglasio da majka nije spomenula tuču, bio je korektan, ostavio svoj broj telefona.

Stevuljević je rekao da će učenici dati izjave kada se vrate na nastavu, a u skladu sa utvrđenom težinom povrede, biće preduzete odgovarajuće mere i održani i sastanci sa razrednim starešinama.

Šarčević najavio inspekcije u škole širom Srbije: Prisutno sIledžijstvo svake vrste

Podsećamo, portal SrbijaDanas.com pokrenuo je pre dve godine projekat "Drug nije meta" koji se bavi prevencijom i suzbijanjem vršnjačkog nasilja. Pridružite nam se u borbi za bezbednu i srećnu decu!

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare
Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd