fbpx
Skip to main content
Monahinje

"Ako je neko monah, ne znači da ne može da se raduje" Imale su pravo da pevaju koktel ljubavi i one su živa bića

Foto: TikTok/Printscreen
U javnost je procureo snimak dve monahinje manastira koji se nalazi u Ovčarsko- kablarskoj klisuri

Miloš Stojković kaže da je reč o porodičnoj proslavi, te da ako je neko monah, ne znači da ne može da se raduje, a i pesma ne vređa bilo koga.

Miloš Stojković, teolog, kaže da su dve monahinje, koje su nedavno snimljene kako se vesele pod šatorom, bile na porodičnom veselju (jedne od njih), te da su na to imale pravo i da u i one živa bića.

U javnost je procureo snimak dve monahinje manastira koji se nalazi u Ovčarsko- kablarskoj klisuri kako se vesele ispod šatora uz pesmu "Koktel ljubavi" Nedeljka Bajića Baje. Monahinje su znale svaku reč pesme - o zajedničkoj noći dve žene i muškarca, što je samo po sebi bilo dovoljno da društvene mreže gore. Stojković kaže da je pomenuta proslava porodično veselje jedne od njih.

- Došle su na poziv, nisu pile. I one su živa bića, nije to bauk. Imaju pravo na to. Ako je neko monah, ne znači da ne može da se raduje. Zapevale su malo, šta ima veze. Nije pesma koja vređa bilo koga. One nikog nisu uvredile, niti su bile pijane, samo su pevale i radovale se. I neki naši velikodostojnici koje lično poznajem vole da pevaju "Čamac na Tisi", postoje snimci gde pevaju - naveo je Stojković.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd