fbpx
Skip to main content
kajl-skot

AMBASADORU SKOTU STIGLO PISMO: Žalimo zbog paljenja ambasade SAD, ali žalimo i zbog UBIJANJA SRBA KOJE STE VI PODRŽALI!

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM uputilo je danas otvoreno pismo ambasadoru SAD Kajlu Skotu, koji izrazio žaljenje zbog oslobađajućih presuda za paljenje američke ambasade u Beogradu 2008. godine, odnosno zbog toga što za to niko nije odgovarao. 

- Porodice kosmetskih žrtava žale zbog paljenja ambasade SAD, žrtve i milionske štete, a da niko nije odgovarao niti je kažnjen - navodi se u saopštenju Udruženja.

Časni krst iz Zemuna ide PUTINU! Srbi plivali u znak velikog prijateljstva srpskog i ruskog naroda

- Porodice kosmetskih žrtava takođe žale zbog NATO bombardovanja ambasade NR Kine u Beogradu, gde je ubijeno troje kineskih državljana, a više ih je ranjeno, a da niko nije odgovarao, niti je kažnjen - piše u saopštenju. 

Udruženje porodica, u pismu ambasadoru Skotu, takođe ističe da žali zbog NATO bombardovanja tadašnje SRJ-Srbije i svih žrtava "Milosrdnog anđela", kao i zbog svih žrtava kidnapovanih i ubijenih od strane OVK na KiM, "koju ste vi", kažu Skotu kao dilomatskom predstavniku SAD, iako je teroristička, podržali bombardovanjem i ulaskom KFOR-a na KiM i zajedničkim snagama činili da na KiM uništite sve što je srpsko, i živote, i ognjišta, i grobove, i pravoslavlje, a da zbog toga niko nije odgovarao, niti je kažnjen". 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Mist
3 Beograd