Skip to main content

Beograđanka posle seksa dobila osip! Doktori se zaprepastili, a onda kod momka u stanu, nađena DVA LEŠA!

Budote na oprezu

Jedna od urabanih legendi Beograda govori o mladiću i devojci koji su se upoznali jedne zimske večeri u poznatom beogradskom klubu. Mladić je prema navodima devojke bio izrazito privlačan i delovao je kao neko iz dobrostojeće porodice, služeći se lepim manirima. 

Posle vožnje skutera i igranja kola u moru, Palma sada seo na bagija i to nije sve! Turisti u ŠOKU! (VIDEO)

Ispovest Vladimira koji ima bolest riblje krljušti: Svi se sklanjaju od mene, kažu zarazan si, a ja samo imam psorijazu!

"Bilo je jezivo, kolona je nosila zadah smrti": Zbog "Oluje", Peđolino nikada nije proslavio godišnjicu braka!

Posle prijatnog vremena provedenog u razgovoru, usledio je i poljubac. Žurka se lagano privodila kraju i on joj je predložio da ostatak večeri provedu zajedno, što je ona bez razmišljanja prihvatila. Već sutradan devojci se po telu pojavio neobičan osip koji ju je jako uznemirio, pa je odlučila da ode na pregled u jednu beogradsku kliniku, gde je utvrđeno da su osip izazvale bakterije koje se mogu naći isključivo na leševima.

Doktor je bio zaprepašćen i insistirao je na objašnjenju kako je devojka dospela u dodir sa njima. Potom je alarmirao policiju koja je upala u stan mladića koji se nalazio na Vračaru. Dalja priča nam govori o tome kako su u stanu zatečena dva sveža leša sa kojima je mladić opštio. Mladić je završio na Psihijatrijskoj klinici, a sumnjalo se i da je devojka umešana u slučaj ubistva dvoje pronađenih ljudi. Slučaj nikada nije zvanično potvrđen u policiji, niti u jednoj ustanovi psihijatrije.

Bajin oproštaj od Krajine: Knindža izgovorio POTRESNE REČI dok je padala RSK!

Sumnja se da je razlog prikrivanja ovog zločina taj što mladić potiče iz imućne i bogate porodice, i da je nekome plaćeno da čitav slučaj zataška. Bilo kako bilo, usled nedostataka policijskih izveštaja, cela priča ostaje samo na nivou legende, koja i dalje ponekad kruži u krugovima beogradskim klabera.

"To je bila najužasnija noć, prolamali su se pucnjava i krici": Ispovest Vlada čiji su roditelji UBIJENI u "Oluji"

Budite na oprezu sledeći put kad budete izlazili i upuštali se u sve čari noćnog života, jer može se i Vama desiti da naletite na nekog od ovih manijaka.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd