fbpx
Skip to main content
Ana Brnabić

Brnabić čestitala 159. godišnjicu Trećoj beogradskoj gimnaziji!

Foto: Profimedia
Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić uputila je čestitku direktoru, profesorima i svim učenicima Treće beogradske gimnazije, povodom obeležavanja Dana škole i 159 godina od osnivanja. 

- Najsrdačnije čestitam ovaj veliki jubilej i važan datum u istoriji vaše škole - navela je Brnabić dodajući da je Treća beogradska gimnazija primer škole koja je svoj ugled gradila decenijama, zajedničkim radom i zalaganjem svih profesora i učenika. 

KOLIKO PUTA STE ISKORISTILI KLETVU "DABOGDA"? Njeno značenje je mnogo strašnije nego što mislite

- Danas je prepoznata kao škola koja svojim đacima pruža odličnu osnovu za nastavak školovanja i dalje profesionalno usavršavanje, što su upravo najveće i najvrednije investicije za budućnost - istakla je Brnabić, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Ana Brnabić
Tanjug/​Dragan Kujundžić

Ona je izrazila nadu da će rukovodstvo i svi profesori Treće beogradske gimnazije, u godinama pred nama biti partneri vlade u nastavku reformi obrazovnog sistema. 

DOBRO SE OBUCITE! Danas oblačno i hladno, posle podne SNEG

- Zajednička odgovornost i cilj svih nas je da podstaknemo mlade da budu hrabri, da se ne plaše da idu u susret promenama, da ih naučimo kako da misle a ne šta da misle. Obrazovanje je jedan od temelja održivog razvoja društva, a škole kao što je Treća beogradska gimnazija, već decenijama to potvrđuju i dokazuju, obrazovanjem i negovanjem mladih talenata - poručila je premijerka. 

BONUS VIDEO Cela Srbija deli scenu iz Kliničkog centra: Pogledajte U ČEMU je doktorka došla da operiše pacijenta

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Umerena kiša
5 Beograd