Utorak 19. mar 2024.
Bolnica

Neverica u Kragujevcu: Snimak MEDICINSKE SESTRE na šalteru pocepao društvene mreže (VIDEO)

Foto: Profimedia
Snimak na kome medicinska sestra puši cigaretu sedeći u bolničkom šalteru zapalio je društvene mreže, budući da autor snimka tvrdi da se sve ovo odigralo u Kliničkom centru u Kragujevcu, koji je pre samo nekoliko dana bio središte skandala koji se dogodio u dečijem dispanzeru

Da je ovaj snimak zaista nastao u ovoj zdravstvenoj ustanovi, stigla je potvrda od direktora KC Kragujevc, dr Predraga Sazdanovića.

GLUMAC U CENTRU GEJ SKANDALA Vladimiru su provalili u stan i ukrali mu fotografije, a onda je pobegao iz Srbije

Kako se na snimku može videti, medicinska sestra je opuštno pušila svoju cigaretu na šalteru Centra za plastičnu hirurgiju tokom radnog vremena, dok su pacijenti čekali red za pregled čime je prekršila Zakon o zabrani pušenja.

Svima je dobro poznato da je pušenje u zavorenom prostoru zakonom novčano kažnjivo, a naročito je šokanto što se takvo kršenje zakona desilo u jednom zdravstvenom centru, tamo gde bi se to najmanje očekivalo.

VOJVODA BRANI KIJU NA SAJMU KNJIGA: Šešelj izneo mišljenje o Kockarevoj kao piscu! (FOTO)

- Da je pacijent zapalio platio bi kaznu! Pošaljite snimak ministru zdravlja! Pa zato nemaju vremena da prime bolesno dete! - samo su neki od komenatara korisnika društvenih mreža na ovaj sporni snimak.

Snimak definitivno jeste autentičan, a to je potvrdio direktor KC Kragujevac.

SNEG PAO u Hrvatskoj! PADAVINE stižu u Srbiju: Evo kada ćemo videti PRVE PAHULJE

Kako je izjavio Predrag Sazdanović, analizom snimka, napravljenom na odeljenju plastične hirurgije KC Kragujevac, utvrđeno je da je on snimljen pre četiri meseca.

On je još dodao da se utvrđuju sve okolnosti kako bi se pokrenuo disciplinski postupak protiv medicinske sestre.

SRPSKI VOJNIK kojeg bi svaka vojska poželela: Đorđe je vrhunski snajperista, sportista, a kolege ga OBOŽAVAJU (VIDEO)

- Svaki oblik kršenja zakona je povreda radne discipline i podrazumevaju se sankcije. U prethodne tri godine po raznim osnovama sankcionisano je više od 10 radnika nakon disciplinksog postupka. I u ovom slučaju, nakon utvrđivanja svih činjenica, biće preduzeti mere, a one mogu da budu raznolike - od opomene pa do novčanih kaze, odnosno umenjenja plate za 20 posto - rekao je Sazdanović.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd