fbpx
Skip to main content
Poruke

FUNKCIONER KOLEGINICMA SLAO LASCIVNE PORUKE: Povodom navoda o seksualnom uznemiravanju oglasio se Grad Kragujevac

Foto: Shutterstock
Gradska uprava Kragujevac kao poslodavac neće tolerisati uznemiravanje, nasrtaj na čast i ugled, zastrašivanje, diskriminaciju

Gradska uprava Kragujevac kao poslodavac neće tolerisati uznemiravanje, nasrtaj na čast i ugled, zastrašivanje, diskriminaciju ili bilo kakav drugi oblik ponašanja koje ima za cilj ili predstavlja povredu dostojanstva, ugleda, ličnog ili profesionalnog integriteta i koje izaziva strah ili stvara neprijateljsko, ponižavajuće ili uvredljivo okruženje i pogoršava uslove rada – kaže u saopštenju za javnost Sanja Tucaković članica Gradskog veća za lokalnu samoupravu.

Mozzartov "apsolutni sluh" za umetnike

Mozzartov "apsolutni sluh" za umetnike

LASCIVNE PORUKE I UZNEMIRAVANJE: Stigle prijave protiv funkcionera iz Kragujevca!

LASCIVNE PORUKE I UZNEMIRAVANJE: Stigle prijave protiv funkcionera iz Kragujevca!

POSMRTNI OSTACI JUNAKA S KOŠARA STIŽU U SRBIJU: Zoran Veselić 22 godine posle smrti biće sahranjen u rodnom Laćarku

POSMRTNI OSTACI JUNAKA S KOŠARA STIŽU U SRBIJU: Zoran Veselić 22 godine posle smrti biće sahranjen u rodnom Laćarku

Međusobno poštovanje i održavanje profesionalne atmosfere u kojoj će zaposleni i funkcioneri iskazati svoj maksimum u radu, a građani svoje zadovoljstvo nakon kontakta sa službenicima i funkcionerima grada Kragujevca,  jedan je od naših prioriteta. Svako odstupanje od očekivanih normi i profesionalnih standarda biće sankcionisano, bez obzira da li se radi o službeniku ili funkcioneru.

U cilju istinitog, blagovremenog i potpunog informisanja, obaveštavamo javnost da su na adresu gradskog pravobranioca Branka Petronijevića juče podnete dve prijave zaposlenih, sa elementima krivičnog dela polnog uznemiravanja na radnom mestu, koje su prosleđene Osnovnom javnom tužilaštvu. S obzirom na to da je reč o vrlo ozbiljnim optužbama, prijave se smatraju poverljim dokumentom zbog nepohodne detaljne i pravične provere. O ishodu postupka javnost će blagovremeno biti obaveštena.

Istovremeno, gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić, poziva sve zaposlene koji su uvređeni neprikladnim ponašanjem na radnom mestu od strane drugih kolega ili nadređenih, izabranih ili postavljenih lica, da podnesu prijavu svom poslodavcu koja će biti procesuirana nadležnim organima.

 

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Kiša jakog intenziteta
19 Beograd