Utorak 19. mar 2024.
masovna grobnica

PODLE IGRE Albanaca! Rekli da se na ovom mestu u SRBIJI nalazi MASOVNA GROBNICA, a tamo.. ŠOK OTKRIĆE!

Foto: Profimedia/ilustracija
Komisija za nestala lica Vlade Srbije izvršila je raščišćavanje i pripremu terena kako bi proverila da li su tačne informacije o postojanju masovne grobnice na teritoriji opštine Medveđa i tom prilikom nije pronašla posmrtne ostatke.

Kako je saopšteno, akcija je sprovedena na osnovu informacija dobijenih od "Rekoma", kao i zahteva prištinske delegacije, a po naredbi Tužilaštva za ratne zločine. 

Čuvena srpska pesma UZ ZVUKE TRAKTORA: Drugačiji aranžman oduševio Srbiju (VIDEO)

Komisija navodi da je akcija trajala od 15. do 17. oktobra na teritoriji opštine Medveđa, u blizini sela Medevce, na 30 metara od regionalnog puta Leskovac-Priština i oko 10 metara od "Kapije 4 Mutivode" sa desne i leve strane puta.

Crkva Svetog Nikole, Priština
Crkva Svetog Nikole, Priština
Foto: Profimedia

Takođe, na osnovu informacije dobijene od prištinske delegacije o mogućnosti postojanja masovne grobnice, po naredbi Tužilaštva za ratne zločine, danas je na lokalitetu Karadak, izvršena provera terena i tom prilikom nisu pronađeni posmrtni ostaci.

Nemanja je završio DVA FAKULTETA sa prosekom 9, i to uprkos STRAŠNIM NEPRAVDAMA SISTEMA

Lokalitet karadak se nalazi na udaljenosti oko jedan kilometar od Jalovišta u Rudnici, nedaleko od regionalnog puta Raška - Kosovska Mitrovica u pravcu Rudnice, na desnoj strani i ispod puta na oko 50 do 100 metara, precizira se u saopštenju.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd