fbpx
Skip to main content
Venecija

GRADOVI EVROPE I EGZOTIČNA PUTOVANJA PO HIT CENAMA!

Foto: Promo
Ne propustite sjajne ponude u "Travelland"-u i uz popuste za rezervacije do 10.8. obezbedite sebi putovanje po najlepšim evropskim gradovima ili pak egzotičnim destinacijama.

Španija, zemlja prepuna raznolikosti - kako u prirodi, tako i u kulturi, nudi vam pregršt zadivljujućih destinacija.

Barselona, glavni grad najrazvijenije španske provincije Katalonije, u svemu ocrtava kulturno i istorijsko bogatstvo ove regije. Neponovljiv spoj dobro očuvanih ostataka i svedočanstava prošlosti ovog grada i jedinstvene moderne arhitekture, širokih bulevara i prostranih trgova,  bez sumnje će vas ostaviti bez daha. Uz popust do 7% u magičnoj Barseloni 8 dana uz  prevoz avionom za polazak 24.8. možete provesti po ceni od 575€, ili 5 ili 4 dana po ceni od 279€ za polaske od 21.9.

promo
Barselona
Foto: Promo

Glavni grad kraljevine, Madrid, nalazi se u samom srcu Pirinejskog poluostrva. Raskošne palate, velike zelene oaze, ali i brojne znamenitosti poput Španskog trga, Sunčane kapije i mnogih drugih možete posetiti uz popust do 7% po ceni od 309€ za 4 ili 5 dana uz prevoz avionom.

Promo
Madrid
Foto: Promo

Umetnost, moda, zadivljujući pejzaži, strastveni ljudi, vrhunska kuhinja i još je milion razloga zašto treba da posetite Italiju!

Čuvena Venecija, kraljica Jadrana, jedinstven je grad u svetu sa svojih 118 ostrva u laguni i kanalima umesto ulica. U šarmantnom gradu mostova, kanala, gondola, karnevala  i maski 5 dana uz prevoz autobusom možete provesti po ceni sniženoj do 10%, već od 65€!

Venecija
Venecija
Foto: Promo

U središtu pokrajine Lombardija nalazi se prestonica mode, dizajna i umetnosti – Milano. Ne propustite priliku da posetite čuvenu Milansku skalu, katedralu Duomo, crkvu Santa Maria della Grazia i brojne druge znamenitosti po ceni od samo 79€ za 5 dana uz prevoz autobusom!

Promo
Milano
Foto: Promo

"Večni grad", kako još nazivaju Rim, krije nestvarna arhitektonska čuda, brojne spomenike culture i umetnička dela stvarana tokom proteklih 28 vekova. Obiđite ovaj grad fascinantne lepote po ceni od 259€ za 5 dana uz prevoz avionom!

Promo
Rim
Foto: Promo

Prag, glavni grad Češke smešten na reci Vltavi, poznat je kao evropska metropola culture. U “zlatnom gradu”, gradu mostova, katedrala, zlatnih tornjeva i crkvenih kupola možete provesti 6 dana uz popust do 10% po ceni od svega 79€ uz prevoz autobusom!

Promo
Prag
Foto: Promo

Jedinu prestonicu na dva kontinenta, Istanbul, vekovima su oblikovale grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska civilizacija. U ovom nestvarnom spoju Evrope i Orijenta, islama i hrišćanstva, iz ulice u ulicu šetaćete kroz vekove od antičkog perioda pa do savremenog doba. Uz popust do 7%, 4 dana uz prevoz avionom možete platiti 169€! Ukoliko uz Istanbul želite da posetite i Kapadokiju, sa svim njenim lepotama koje upotpunjuju neobične stenske formacije vulkanskog porekla i nestvaran prizor stotina šarenih letećih balona, 6 dana uz prevoz avionom možete platiti 299€!

promo
Turska
Foto: Promo

Rusija, najveća država na svetu i jedina koja izlazi na čak 12 mora, već vekovima intrigira i očarava sve koji je posete. Upoznajte njena dva najveća grada – Moskvu i St. Peterburg po ceni već od 545€ za 7 dana uz prevoz avionom!

Promo
Moskva
Foto: Promo

Upoznajte čaroliju Alzasa i Švarcvalda putujući kroz Francusku i Nemačku linijom:  STRAZBUR - KEL - VISOKI KENINGSBERG - RIKVIR - KAJZERSBERG - KOLMAR - TRIBERG - DONAUEŠINGEN - JEZERO TITIZE – FRAJBURG. Uz popust do 10%, cena za 6 dana uz prevoz autobusom se kreće od 179€!

Očaravajući Pariz, grad svetlosti, mode i ljubavi, mnogima predstavlja raj na zemlji. Na sam pomen priziva u svest katedralu Notr Dam, Trijumfalnu kapiju i Ajfelov toranj, a još je toliko toga što treba videti! 5 dana u Parizu možete provesti po ceni od 399€ uz prevoz avionom!

Promo
Pariz
Foto: Promo

Obiđite autobusom najromantičnije nemačke gradove smeštene u pokrajini Bavarska po ceni već od 149€ za polazak 2.10.

Reka Mozel izvire u planinama Vogezi u Francuskoj odakle nastavlja severno, ka Nemačkoj, gde se uliva u Rajnu. Svojom veličanstvenom dolinom spaja čuvena vinogradarska područja, antičke spomenike, srednjovekovne dvorce i gradove Trir i šarmantni Koblenc. Istražujte dolinu reke Mozel i dvorce Hoencoleren po ceni od 189€ za 6 dana, za polazak 9.10.

Osetite duh slavne i borbene prošlosti Baltičkih zemalja, krećući se linijom VARŠAVA  - RIGA - TALIN - BAUSKA (dvorac Rundal) - VILJNUS - TRAKAI (Trakajski dvorac) – HELSINKI. Za polazak 6.10. cena je 599€ za 8 dana uz prevoz avionom.

Glavni grad Danske, Kopenhagen, jedan je od najrazvijenijih evropskih i svetskih gradova, i jedan od gradova sa najkvalitetnijim životom. Uz posetu ovom urbanom gradu, možete obići i dvorce Frederiksborg I Kronborg. Za polazak 10.10. cena za 3 dana uz prevoz avionom je 399€.

Promo
Kopenhagen
Foto: Promo

U obilazak Stokholma, Talina i Helsinkija možete krenuti 16.10. i 5 dana uz prevoz avionom platiti 629€.

Promo
Stokholm
Foto: Promo

Ukoliko, pak, želite da putujete dalje od Evrope i još malo uživate u tropskim morima I peščanim plažama , možete izabrati i neko od egzotičnih putovanja.

Rakošni Dubai oduševiće vas svojim nestvarnim arhitektonskim poduhvatima, mešavinom različitih kultura, uzbudljivim sadržajima, ali najviše od svega, svojim dugim peščanim plažama i toplim morem. Uz popust od 100€ po rezervaciji, u Dubaiu možete provesti 5, 6, 8 ili 10 dana, a cene se kreću od 369€ , uz prevoz avionom.

Dubai
Dubai
Foto: Promo

Doha je prestonica najbogatije države sveta. Svojim posetiocima nudi prekrasne peščane plaže sa kojih se mogu posmatrati spektakularni izlasci sunca, prozirno čisto toplo more, šetnje duž velikih ulica i obilaske raznih gradskih četvrti, kao i živopisne pejzaže išarane oblakoderima. Uz popust od 100€ po rezervaciji, u Dohi možete provesti 5, 6, 8 ili 10 dana, a cene se kreću od 299€ , uz prevoz avionom.

Promo
Doha
Foto: Promo

Bajkovito indonežansko ostrvo Bali zasigurno će vas osvojiti svojom prozirno čistom vodom, uređenim, peskovitim plažama i očaravajučim koralnim sprudovima. Iskoristite first minute ponudu i 11 ili 12 dana na Baliju možete obezbediti po ceni od 399 € , uz prevoz avionom.

Bali
Bali
Foto: Promo

Tajland, ili u prevodu „Zemlja slobodnih“, predstavlja biser jugoistočne Azije. Kako je ovo jedina zemlja u jugoistočnoj Aziji koja nikad nije bila kolonizovana, skoro u potpunosti je zadržala svoju jedinstvenu i fascinantnu kulturu. Iskoristite first minute ponudu i 11 ili 12 dana na Tajlandu možete obezbediti po ceni od 589 € , uz prevoz avionom.

Tajland
Tajland
Foto: Promo

Meksiko je zemlja u kojoj možete doživeti, videti i probati gotovo sve: od mističnih piramida koje su kao svoje zaveštanje ostavili Asteci i Maje, kolonijalnih trgova i katedrala pa sve do brašnasto belog peska i tirkizno plavog mora Karipske obale. U Meksiku možete provesti 12 ili 14 dana uz prevoz avionom, a cene se kreću od 1180€.

Kankun
Kankun
Foto: Promo

Kuba će vas osvojiti svojom autentičnošću, mnoštvom spomenika i muzeja, koji predstavljaju svedoke jedne burne istorije. Međutim, podjednaku pažnju zavređuju i prelepe peščane plaže kojima naročito raspolaže. Uz popust do 25%, na Kubi možete provesti 12 ili 13 dana, a cene se kreću od 949€ , uz prevoz avionom.

Kuba
Kuba
Foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/.  Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
13 Beograd