fbpx
Skip to main content
devojka

Htela da se uda i PRODA ORGANE manijaku iz inostranstva: Roditelji u telefonu ćerke našli poruke od kojih se DIŽE KOSA NA GLAVI

Foto: Profimedia/ilustracija
Roditelji iz Srbije u strahu za život svog deteta

Preko aplikacija na mobilnom telefonu stranci vrbuju maloletne devojčice i ugovaraju sastanke, sve to uz takvu manipulaciju da devojčica nakon nekoliko meseci dopisivanja poveruje u reči osobe koju ne poznaje. Slučaj na koji su ukazali roditelji jedne tinejdžerke otišao je dotle da se devojčica čak složila da njeni organi budu prodati, pa makar i umrla ako je to neophodno za njihovu ljubav.

Naime, redakciji Kurira obratili su se prestravljeni roditelji koji su svom detetu u telefonu našli poruke od kojih im se kosa digla na glavi.

Pročitajte i:

- Naše dete se preko aplikacije i neke igrice na telefonu dopisivalo nekoliko meseci s čovekom koji je iz inostranstva. U porukama su na početku izlivi nežnosti do te mere da bi se moglo zaključiti da ljubav među njima cveta. Međutim, listajući poruke shvatili smo da ta osoba manipuliše našim detetom, koje mu je, nažalost, otkrilo sve svoje podatke, pa čak i mesto gde živi - pričaju zabrinuti roditelji.

Oni dodaju da to nije najstrašnije što su otkrili.

manijak
Foto: Profimedia/ilustracija

- U kasnijim porukama taj čovek planira da se oni vide, naravno, bez našeg znanja. Naša ćerka mu do te mere veruje da je spremna da slaže roditelje i tajno se sretne sa njim. Pominju, venčanje, ali ono što je nas najviše zabrinulo jeste manipulacija kojom je naše dete ubedio da je normalno da bude kidnapovana. Ljubav je do te mere jaka da ona pristaje i da bude ubijena i da on čuva delove njenog tela - uveravaju nas očajni roditelji.

Prema njihovim rečima, a i porukama koje su nam dali na uvid, čovek koji se dopisivao sa njihovom ćerkom deluje kao dosta zrela osoba, al ise predstavlja kao tinejdžer i u to je ubedio devojčicu. Pored toga, na svom profilu ima samo jednu fotografiju, a kad razgovaraju preko video-linka, slika je prilično mutna pa se ne razaznaje osoba ispred kamera izgleda. Ali kako je dobar manipulator, ubedio je naše dete da to nije ništa strašno - kaže majka.

PANIKA I VELIKI STRAH ZBOG ZARAZE: Afrička kuga stiže u Srbiju, POBIĆE SVE SVINJE

Roditelji su preduzeli sve neophodne mere i prijavili prepisku policiji, ali su i dalje uplašeni jer, kako su objasnili, osoba s kojom se njihovo dete dopisivalo treba ovih dana da dođe u našu zemlju.

- Mi smo prijavili policiji, koja nam je rekla da budemo uz svoje dete i prijavimo ako nam bilo šta bude sumnjivo. Međutim, naša ćerka ne deli naš strah jer je zaljubljena - kažu roditelji.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd