Utorak 19. mar 2024.
CarGo Butler

ISKORISTITE VELIKU AKCIJU! Ostvarite popust na porudžbinu i dostavu

Foto: Promo
Velika CarGo Batler akcija popusta na hranu i 50% na dostavu

Uživanje u ukusima različitih svetskih kuhinja nikada nije bilo jednostavnije. CarGo Batler, nova funkcionalnost za poručivanje i dostavu hrane domaće aplikacije CarGo, obradovala je svoje korisnike velikim popustima do čak 50 posto na hranu iz odabranih restorana i 50 posto na dostavu.

 CarGo je odlučio da samostalno nastavi akciju popusta kako bi obradovao sve verne korisnike CarGo aplikacije popustom na hranu i dostavu. 

Potrebno je samo da se odlučite za neke od specijaliteta sa Batler menija koje ćete platiti bilo kojom karticom, koja je registrovana i sigurno sačuvana u aplikaciji i time ostvarujete popust na restorane i dostavu.

CarGo Butler
Cargo Butler
Foto: Promo

Popusti se odnose na restorane koji su naznačeni u CarGo Batler meniju, koji čine neke od najboljih kuhinja Beograda, kao što su W sushi, Brt Burger, Pablo's kitchen, Alla Nonna, Natina kuhinja, Supreme Steak i još mnogi drugi.

Batler usluga je trenutno dostupna u širem centru Beograda i većem delu Novog Beograda, a zone dostave se svakodnevno proširuju.

Ne veruj nam na reč, već probaj jela jedinstvenog kvaliteta i nezaboravnog ukusa.  Od autentične meksičke i japanske hrane, vrhunskog američkog stejka i burgera, starih italijanskih receptura, pa sve do domaće kujne po bakinom receptu.
 

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd