fbpx
Skip to main content
Rambo

ISPOVEST RAMBA AMADEUSA: Javno podelio svoje iskustvo sa opijatima - "Bio sam nesrećan i tužan.."

Foto: Youtube printscreen/Britvas
Rambo Amadeus podelio je javno svoje iskustvo sa marihuanom i otkrio šta ga je navelo da samo jednom u životu proba heroin.

Rambo Amadeus je jednom prilikom pred TV kamerama opisao svoje iskustvo sa drogom, rekavši tada da ne želi da njegovim sinovima "prođe 20 godina života da bi shvatili da je bezveze biti posvećen jednoj takvoj stvari".

SKANDALOZNA PREPISKA: Roditelji preko Viber grupe najavili učiteljici da deca u školi više neće nositi maske! (FOTO)

SKANDALOZNA PREPISKA: Roditelji preko Viber grupe najavili učiteljici da deca u školi više neće nositi maske! (FOTO)

"BILA JE DIVNA KOLEGINICA" Preminula načelnica Kancelarije za saradnju sa medijima Olja Ćirić

"BILA JE DIVNA KOLEGINICA" Preminula načelnica Kancelarije za saradnju sa medijima Olja Ćirić

VREME KADA JE NATO ŠIRIO DEMOKRATIJU PO REPUBLICI SRPSKOJ: Obeležen Dan sećanja na srpske žrtve od bombi sa Zapada

VREME KADA JE NATO ŠIRIO DEMOKRATIJU PO REPUBLICI SRPSKOJ: Obeležen Dan sećanja na srpske žrtve od bombi sa Zapada

- Ja sam skoro 20 godina pušio marihuanu. Probao sam je u 25. godini u Sloveniji. Stariji brat mi je dao da probam. Ne mogu da kažem da sam bio navučen na marihuanu, ali mogu da tvrdim da je bilo perioda kada sam svakodnevno pušio marihuanu. Nekako se događalo kada sam svakodnevno pušio marihuanu nisam bio u stanju da se probudim pre 12, nije mi se ništa radilo. Nekako sam kreirao uvek neki susret sa nekim za koga pouzdano znam da to ima kod sebe i onda bi se mi našli i 'slučajno' pušili tu travu - počeo je priču Rambo Amadeus.

On je tada konstatovao da nije inženjer i da ne lansira satelite u svemir da bi neka njegova greška u sviranju gitare proizvela niz konsekvenci zbog kojih bi posle bio kažnjen zbog svoje nekoncentracije.

- Ali došlo je do toga da sam sve nesrećniji, tužniji. Onda sam rešio da to isečem. Jedno po jedno. Jedan moj prijatelj koji je neuropsihijatar mi je rekao da prvo moram sebi da dokažem da nisam navučen na marihuanu.

- Koliko treba da prođe vremena da bih dokazao sebi i tebi?, pitao sam ga.

- Treba 60 dana da iznađe sav kanabiol iz mozga, rekao mi je on."

Rambo
Foto: Youtube printscreen/Lični stav

Rambo kaže da se držao tih 60 dana.

- Kada su posle toga prvi put zapalili marihuanu u mom prisustvu ja sam osetio da ona ne miriše nego da mi smrdi. Onda sam počeo da se budim ranije, da imam vremena za razne stvari. Imam tri sina, ne bih voleo da im prođe 20 godina u životu da bi shvatili da je bezveze biti posvećen jednoj takvoj stvari - ispričao je Rambo u emisji Agape.

Tom prilikom je otkrio i da je jednom probao i heroin i da, kako kaže, ima direktno iskustvo kako heroin utiče na čoveka.

- Nekoliko sekundi kad šmrknete heroin osećate se kao petogodišnji dečak koji je za svoj rođendan dobio igračku koju je danima sanjao. I odjednom je vaše srce ispunjeno. Popušta vas užasna neuroza koju ste nosili čitavog života. Preplavi vas jedan osećaj blagosti i nečega što je jako lepo - opisao je slikovito Rambo.

Međutim, ističe on, posle par sati kreće drugi period.

"Kreće period kada vas to popušta i tada se osećate kao da ste živi sahranjeni. Odjednom u vama nema ničega. Vi ste jedno truplo mesa i kostiju koje ne vidi razlog sopstvenom postojanju. Ja sam imao sreću da mi je to jutro posle heroina bilo toliko gadno, toliko nepodnošljivo da sam sebi rekao – ti više ovo nikad u životu nećeš da probaš", rekao je Rambo Amadeus.

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd